Venom - Prohel - Nic Yazlık Mont

venom dynamic i kullanıyorum ben. iç astarını çıkarınca yazlık. fileli zaten iç dış, iyi hava alıyor. Tavsiye ederim yani sağlamlığını test etmek zorunda kalmadım ama çok rahat, güven veriyor. korumaları (sırt vs) fermuarlanmış, fermuarı açıp yuvasından çıkarıp yıkıyorsun. baharda da iç astarını geri takıp rahat kullanırsın. kışın deneyemedim bilemeyeceğim. Eldiven olacak da scoyco mc23 kırmızı eldiven al bunun yanına çok enfes kombinleniyor allahsızlar çok hoş duruyor ikisi birlikte. iyi sürüşler.

Son düzenleme:
venom dynamic i kullanıyorum ben. iç astarını çıkarınca yazlık. fileli zaten iç dış, iyi hava alıyor. Tavsiye ederim yani sağlamlığını test etmek zorunda kalmadım ama çok rahat, güven veriyor. korumaları (sırt vs) fermuarlanmış, fermuarı açıp yuvasından çıkarıp yıkıyorsun korumaları. baharda da iç astarını geri takıp rahat kullanırsın. kışın deneyemedim bilemeyeceğim. Eldiven olacak da scoyco mc23 kırmızı eldiven al bunun yanına çok enfes kombinleniyor allahsızlar çok hoş duruyor ikisi birlikte. iyi sürüşler.

Kırmızı eldivenim var sıkıntı yok :) Mavi donumu da getireyim mi :queen:

deneme imkanın varsa bi git dene ama açık renk ince bişey tavsiye ederim bunlar baharlık gibi duruyo

Madem yazlık bakıyorsun açık renk bak. Mont kışlık bile olsa termal içliği sökünce, yeterli havalandırması varsa onları açınca ve rengi açıksa yazın bile idare ediyor. Açık rengin tek dezavantajı çabuk kirlenmesi, eh zaten yazın giyeceksin pek yağmur çamur görmez, olsa olsa sinek böcek.

Mersin İl Temsilcisi
nic...
eldiven pantolon..
yıllardır memnunum
ama shark bulursan harika olur

Dostum ben Venom kullanıyorum daha önce LS2 kullanıyordum ve Venom'u satın aldıktan sonra çocuk gibi sevinmiştim oh be dünya varmış dedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende bunlar arasında kararsızdım, dün anes motorun sitesinden ross airflow aldım. Fiyatı bunlar gibi bi bakın bence

Deneme imkanım yok malesef. Yazlık olarak sadece Arwic in yazlığını buldum burada o da pek hoşuma gitmedi. Yakın zamanda uzun yola çıkıcam motorla çıkmadan önce montumu almak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Madem yazlık bakıyorsun açık renk bak. Mont kışlık bile olsa termal içliği sökünce, yeterli havalandırması varsa onları açınca ve rengi açıksa yazın bile idare ediyor. Açık rengin tek dezavantajı çabuk kirlenmesi, eh zaten yazın giyeceksin pek yağmur çamur görmez, olsa olsa sinek böcek.

İnternetten alıcam ve açık renk pek yok. Genelde hep koyu renkler. İlk defa alıcağım için mevsimlik alsam yazın İzmir'de beni pişirir mi bilmiyorum.

Kız arkadaşıma Prohelin bir modelini almıştım. 600D kumaş deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Çok şükür testte etmedik.
Genel olarak iyi denebilir. Yalnız nadiren giymesine rağmen koldaki cırtı yırtılmaya başlamıştı. Tavsiye eder misin dersen, yine de ederim. F/P oranı iyi.

Kullanan varmı bilmiyorum ama görünürlük açısından aşağıdaki montu tavsiye ediyorum. Fiyatı da gayet uygun.
http://urun.n11.com/mont/durt-airmax-yazlik-motosiklet-montu-P59328604?rf=one-cikanlar

2716109335381783778.jpg

Bu ürün dar kesim bana gelmez biraz göbek var :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

4 Mevsim alsam astarını çıkarınca yazın çok sıkıntı yaratır mı?

Ben nic diyorum, bi arkadasima aldik diger verdigin modeller arasında en güven veren nic idi .

Fileli olmayınca yazın yakabilir hocam.Bence açık renk bakın .

Bu 4 mevsim modelde yaz kullanımı için hava cepleri olduğu yazıyor. Tasarım olarak hoşuma da gitti ancak İzmir'in sıcağın da ne kadar başarılı olur?

http://www.motosuperstore.net/Nic-Rover-Motosiklet-Montu-Kirmizi,PR-2322.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Yukarıdaki yorum iptal 4 mevsimden vazgeçtim kesin yazlık fileli mont alıcam. Şuan için geri dönüşlere göre Nic veya Prohel alıcam. Yarın akşama kadar bi karar verip birini sipariş edicem artık. Aralarında pek bi fark olduğunu sanmıyorum. Olsa bile şunun şurasında 3-4 ay kullanıcam sonra 4 mevsim alıcam zaten. Şuan için Nic'in görünüşü baya hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar