125 cc Lik Başlangıç Motoru

Değerli abilerim daha öncede böyle bir konu açma gereği duyumuştum ama istediğim özelliklerde motor bulamadım bir türlü.

Spor görünmesini istiyorum motorun
125cc olucak başlıkta belirttiğim gibi
En önemlisi vites ve benzin göstergesi olması

Böyle motor varsa tavsiye ettiğiniz başlangıç motoru lütfen cevap yazarsanız sevinirim.Ramazanımız mübarek olsun.

Yamaha Yzf r 125 al her bir halt var göstergede , bide anlamadığım bişey var vites göstergesi ne işinize yarıyacak sen yolamı bakacaksın yoksa göstergeyemi sen motoru sürerken kaçıncı viteste olduğunu takip edemeyecek kadar aptalsan motoru bırak desem yeridir benzini anlarımda vites göstergesi bence saçma ama boş vites göstergesi lazımdır ona bişey demem zaten

Bende gösterge var ama bi kere bakmamışımdır daha, motorunu tanıyınca göstergeye sadece yakıt için bakıyosun

kuba cg 125
vites göstergesi var
benzin göstergesi var

Sportluk kavramı tartışılır fakat düşme kalkma vs dinlemez. Bol bol redline yaparsın

Yamaha ybr 125'i öneririm kendim 0 aldım 2-3 ay önce bende o motorda öğrenmeye devam ediyorum gayet memnunum tavsiye ederim ancak arka bagaj takıcam dersen lahmacuncu motoruna benziyo biraz :)

Daha dün 2. el Honda Cbr 125 aldım. 2015 model olduğu için heybetli bir duruşu da var. Daha önce hiç vitesli motor kullanmamış biri olarak 2 dk da çalışma sistemini de öğrendim. Bende vites göstergesi olsun isterdim ama inan ki 1-2 saat kullandıktan sonra hiç ihtiyaç duymuyorsun ve alışıyorsun. Kullanımı da sürüşü de çok rahat. Tavsiye ederim size de.

Bende 125 lik arıyordum araştırdım. 3 japondan şaşma hangi 125 liği alırsan diğerlerinden rahat edersin. (yamaha-honda-suzuki) bu markalardan içine hangisi sinerse onu al. İyi yolculuklar :)

Malesef benim motosikletimde de vites göstergesi yok. Aşağı yukarı 20.000 km motosiklet tecrübem var ama hala ara ara kaçıncı viteste olduğumu unutuyorum, insan bazen başka şeyler düşünebiliyor.Keşke motosikletimde vites göstergesi olsaydı.

Mondial z one s 180 de vites göstergesi var.
Ybr125de, apache150de, cbf150de, cbr125de, pulsar 200 ns de, 200rs de vites göstergesi yok. R25 te bile vites göstergesi var ama başlangıç motorlarında yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar