MOTORSİKLETİM OTURARAK ÇALIŞMIYOR.

Merhabalar, forumda yeniyim, herkese merhaba,
Sormak istediğim mondial mt 125 scooter sahibiyim, iki gündür motosikletim selesine oturunca marş basmıyor, boğuk boğuk geliyor ve susuyor. Ayağa kalkınca motosiklet tek marşta çalışıyor, böyle saçma bir sorun yaşayan oldu mu ? Ne yapabilirim. Sonrasında daha kötü bir arıazaya sebebiyet verebileceğinden endişeliyim.

Motor orta sehpa açıkken oturduğun halde marş basıyosa amortisör sıkışınca temassızlık eden bir şeyler var.

yok hayır ayak koydugum yerde, selenin altında ufak bir bagaj var sadece
O bagajın içinde senin montunveya başka birşeyler vardır herhalde. Oralarda bir yerlerde de hava filtresi ağzı mevcuttur . O bir şeyler hava filtresinin sen oturunca sıkıştırıp tıkıyor olmasın. Yoksa niye böyle saçma bir şey olsunki? G.tümüz negatif enerji yayıp motoru manupule etmiyorsa şayet.

O bagajın içinde senin montunveya başka birşeyler vardır herhalde. Oralarda bir yerlerde de hava filtresi ağzı mevcuttur . O bir şeyler hava filtresinin sen oturunca sıkıştırıp tıkıyor olmasın. Yoksa niye böyle saçma bir şey olsunki? G.tümüz negatif enerji yayıp motoru manupule etmiyorsa şayet.

hocam ben de götümden şüphelendim şayet dediğiniz gibi olabilir :D başkasına denettireyim, oraya mont falan koymuyorum ama, belki de orda kadife parçalar var onlar yapıyor olabilir, kontrol edicem :) teşekkürler.

Motor orta sehpa açıkken oturduğun halde marş basıyosa amortisör sıkışınca temassızlık eden bir şeyler var.

teşekkürler , amartisor dediğiniz gibi mantıklı, iş çıkışı orta sehpada deneyeyim sonucunu yazarım. son zamanlar cok cukura girdim cıktım zarar görmüş oalbilir.

Hava filtresi koltuğun altındaysa şayet senin sorunun o hava filtresi dostum. Orada motosiklet için ayırdığınız bez filan varsa alin

Hava filtresi koltuğun altındaysa şayet senin sorunun o hava filtresi dostum. Orada motosiklet için ayırdığınız bez filan varsa alin

evet orda bez ve parlatıcı var 6 tane bez var bir şişede parlatıcı, anca onlar sıgıyor zaten oraya
nrR9dB.jpg
[/url][/IMG] bagaj bu

Alem g.t olmuş dedikleri bu olsa gerek. Motorun yaptığı harekete bak hele.

abi çok güldüm ya çözümü var mı bunun? depoya ateş suyu döksem olur mu?

Bir tane kızılderililerin barış çubuğundan bul, motorun yanına çubuğu yak, öyle yaklaş bence. motor sana küsmüş. Hani İbonun türkü var ya, Urfa Sana Küsmüş diye, bu da onun gibi bi şey

arkadaşlar yorum yapan ,espri yapan beni güldüren herkese teşekkür ederim. orta sehpada denedim çalıştı, bagajı boşaltmak bir işe yaramadı, ama şimdi daha az yapıyor, dün arkamda kız arkadaşım varken çalıştı anma ben tekken gene çalışmadı, bu motorun benle bir sorunu var ben çözdüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar