125 cc lik Başlangıç Motoru Tavsiyesi

Başlıkta belirttiğim gibi hangi başlangıç motorunu tavsiye edersiniz . İstediğim tek şey spor gözükmesi aynı Pulsar RS200 Gibi :cat:

Cbr 125r alırsan dusersen parcaları daha ucuz ve oturus pozisyonu yzf den bıraz daha rahat yzf nın sıkıntısı guzel motor fakat parca fıyatları ve yenı baslayan ıcın oturus pozısyonu oturus pozısyonuna alısırsınız fakat dusunce size baya tuzlu bi fiyat gelicek parca icin

Bu iki seçenektede benzin göstergesi flan var değilmi :)
Evet fakat Honda'da vitws göstergesi bulunmamakta. Yamaha güzel fakat etrafındakiler görünce direk aragaz ver bakıyım kaç basıyor falan diyor aragaz verirsen o sırada gülerek uzaklaşırlar çünkü motor "fıtı fıtı" diye ses çıkaracak.

Videosu flan varmı motorun. İnternetten baktıklarım hep egzoz taktırmış bulamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

++++ Güncel

cbr 125 öneririm. ama uzun süre kullanıcam ve para sıkıntım da yok dersen yzf r125.

Nedense bu konuyu yani daha açık yazmak gerekir, başlangıç motoru diyince aklıma çıtı piti msx125 geliyor, yerim onu.

Ben bunu diyecektim sadece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boyunuz 1.90 ise CBR altınızda sırıtabilir küçük motor çünkü.YZF R125 alırsanız biraz daha yüksek motor olduğundan ve selesi yüksek olduğundan altınıza yakışır.CBR biraz emanet gibi durabilir :)

Boyunuz 1.90 ise CBR altınızda sırıtabilir küçük motor çünkü.YZF R125 alırsanız biraz daha yüksek motor olduğundan ve selesi yüksek olduğundan altınıza yakışır.CBR biraz emanet gibi durabilir :)

Teşekkür ederim daha fikirleri olan varsa söyleyebilir buralardayım bir süre daha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar