MT-25 stop etme sorunu ?

Merhaba arkadaşlar bugün artcimla sıkışık trafikte dur kalk dur kalk yaparak gitmeyw çalışırken otoyolda hararet çizgisi 5e yükseldi ve stop etti.Kenara çekmek zorunda kaldım motoru.Motor mt-25.Boyle bir şey normal midir ? Yoksa başka sorunların ortaminimi hazırladı bu problem ?

Durmalarda kontağı hiç kapatmadıysanız soğutmada bir sorun olabilir ama 5 çizgiyken de stop etmesi garip bir durum.

DKN

fan açıp soğutması gerekirdi ama stop ediyosa sıkıntı var. suyu eksilmiş olabilir yada sistem hava yapmışta olabilir. ayrıca fan açıyo mu belirtmemişin

Hemen gitti motor demeyelimde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Kardesim senin yapıcan tek sey gene yamahanin lanet servislerinden birisine gitmen olucak ama sorarsan pek büyük bisry oldugunu sanmiyorum hararet müşürü olabilir Termostat lardan olabilir eğer devir dayım da bi sikinti varsa eğer senin icin biraz tuzlu olabilir

Hemen gitti motor demeyelimde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Kardesim senin yapıcan tek sey gene yamahanin lanet servislerinden birisine gitmen olucak ama sorarsan pek büyük bisry oldugunu sanmiyorum hararet müşürü olabilir Termostat lardan olabilir eğer devir dayım da bi sikinti varsa eğer senin icin biraz tuzlu olabilir

Motor daha bu sene çıktı.Garantiden hallederler kardeşim.Böyle bi sıkıntı ne r25'te duydum ne de mt'de.Rahat ol.Çok dur kalklarda fan açar motor.Sende açmamış.

Motor daha bu sene çıktı.Garantiden hallederler kardeşim.Böyle bi sıkıntı ne r25'te duydum ne de mt'de.Rahat ol.Çok dur kalklarda fan açar motor.Sende açmamış.

Kardeşim ben zaten rahatım da zaten sıkıntı fan açmamış olması bende aklıma gelen oluşabilecek sebepleri yazdım neden gerildin anlamadım.

Kardeşim ben zaten rahatım da zaten sıkıntı fan açmamış olması bende aklıma gelen oluşabilecek sebepleri yazdım neden gerildin anlamadım.

Garanti kapsamında olduğunu size geri kalanını başlık sahibine söyledim.Öyle bir izlenim verdiysem pardon.Rahatım yani hiç gerilmemiştim :)

Motor fan açmış mi anlayamadım kenara cektigimde açmış olduğunu farkettim.Biraz soğumasını bekledikten sonra sıkıntısız bi sekilde devam ettim.

su soğutmalı motorun olayı zaten hararet yapmaması. müşörde bi sıkıntı olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar