üretimi bitmiş motor alınır mı?

Sym gts 250i evo alacaktım ama üretimi 2014 sonmuş galiba. Yedek parçadır bakımlarıdır vs sorun yaratır mı öğrenci adama?

Şimdi buraya ne yazarsak yazalım yine başka bi motor için konu açacağın için hiç kendimi yormayacağım :D

Bu sorunun cevabı bu motoru kullananların forumu. Sıkıntı yasayan varsa oraya yazar.

Üretimi durmuş hiç bir şeyi almam almanızı da önermem. Üretimiş durmuş nede olsa. Bir sorun çıkarsa parçaları pahalancak yan sanayiye kayıcaksınız filan gereksiz uğraş bunlar.

Üretimi durmuş hiç bir şeyi almam almanızı da önermem. Üretimiş durmuş nede olsa. Bir sorun çıkarsa parçaları pahalancak yan sanayiye kayıcaksınız filan gereksiz uğraş bunlar.

ben bu olaya karsıyım nc700x kullanıyorum 2012 model üretim durdu motorda ne değer kaybı var ne parça derdi .

üstünden bi 8-10 yıl geçmediği sürece bi sıkıntısı olmaz firmalar kullanım ömrü belirler bir ürün için. kullanım ömrü; firmanın bir ürüne o yıl süresince orjinal parça desteğini sağlayacağının garantisidir. türkiyede bu parça garantisi dayanaklı tüketim malları üzerinde 10 yıl veya üzeri olmak zorundadır. Fakat şu olabilir, bir parça istersiniz 3 ay sonra gelebilir...

modelin tutulma durumuna göre değişir. mesela sr400. türkiye de çok az satıldı. parça konusu çok sıkıntılı. mesela ybr125, bugün üretimi dursa, 30 - 40 yıl parça derdi olmaz.

mesela nc700 :) yeni modeli 750 ile bir çok parçası aynı, onda da parça derdi olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gts evnun üretimi bitmediki ? ayrıca çıkmacılarda vs ölü gibi parçası var , ben aldığım motoru 2 kez aradım bütün grenajlara kadar parçası bolca mevcut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar