İlk kez mutlu oldum :)

Merhaba,

Pazar gunu abimden motorunu alip surmeyi ogrendim. Ama super biseymis. Zaten merakim hep vardi,ikiye katladi :)

Tabi durum boyle olunca motoru seviyom felan :) her zaman anneme keske motorum olsa bilmemne felan derim. Bu gun dedimki anne motora izin veriyormusun?

Dedi insallah. Tam cevapta vermeyince israr ettim dedim bak once ekipman,kask alcam sonra ehliyet ve motor dedim. Parani biriktir al dedi. Varya nasi mutluyum, hayatimda bu kadar mutlu olmamistim.

Yasim pazartesi itibari ile 17. Bundan mutevellit :) (hehehehu) Burada asla "cbr125 mi r125mi" diye yada "ekipman onerisi" diye konu acmayacagim.

Varsa nasihatleriniz alirim. Mutlulugumu paylasmak istedim. Yazim hatalari icin kusuruma bakmayin.

Kazasiz, belasiz surusler. Tekeriniz duz bassin.

hayırlısı ,ancak abinin motoru var ona izin vermişler sana neden vermesinlerki,haksızlık olur ben olsam cingar çıkarırım ama neticede izini kapmışın ,ancak ekipman,ehliyet,motor,bunlar için para biriktircen daha,,ohooooho senin daha yolun çok,ölme eşeğim ölme,parasal destek olmadan çok zor,,artı bide motor fiyatı gibi trafik sigortası problemide var

Son düzenleme:
Tesekkur ederim

Biliyorum zor ama bu bi ask. Abimde yardimci oluyor bu konularda :) sagolsun.

abinin yardımıda biyere kadar,esas anne baba yardımı lazım parasal konuda,birde ehliyeti bugün başvur yarın alamıyorsun aylar sürüyor

Şu kısa,fani dünyada yaşın 17 bile olsa cidden ilk defa mutlu olduysan bir yerlerde sıkıntılar vardır.
"Yaşam kadar, ölüm haktır
Kefen beyaz, toprak paktır."
Herşeyi s*ktır et mutlu ol...

Bende sizin gibi dusunuyorum. Acelem yok. Direk 18de a2 almaya calisirim. Daha cok erken. @ahmetcan1903 artik oyle yapiyorum. 1 senedir internette bitek buraya giriyorum.

Kardesim allah motor üstünde daha da mutluluk versin aci uzuntu yasatmasin insallah bende mutlu oldum senin yerine

Bugün böyle genç bir arkadaş E-5 pendik kaynarca yönünde sağımdan geçti takip mesafesi bıraktığım aracın arkasına girerek en fazla 1 metre mesafeden 60 km civarında hızla dibinden seyretmeye başladı. Kıyafet kısa kollu tişört, kot pantolon vs. Kızayım mı, üzüleyim mi anlamıyorum böyle anlarda.

Yani demem o ki sende böyle sürüp mutlu olacaksan olma hiç sürme başlama bile.

Ben de ilk motorumu alalı 3 gün oldu böyle bir mutluluk olamaz :queen: Annemin bizzat kullandığı terim; "Sevindirik delisi oldu iyice" :flower: Aldığımdan beri tepesinden inmiyorum hem pratik yapıyorum viraj, panik fren, trafik, yayaları korkutma (FMF egzoz var :bounce:) hem de yılların özlemini gideriyorum :joker:

İnş sen de en kısa zamanda kavuşursun sevdiğine :rendeer:

Yayaları korkutmayın ama :mrgreen:

Yok, harbiden yayaları korkutmayın :)

Yayaları korkutmayın.

Eğlenceli ve güvenli sürüşler; hem kendinize, hem çevrenize ...

Hayırlı olsun. Önünde zor ama bir o kadar da tatlı bir süreç var. Tadını çıkar.

Kardeş hayırlı olsun ancak valide hanım sana yem atmış, parayı biriktir sonra konuşalım demiş.
mutevellit (hehehehu) :)

Başlığı görünce fesatlık yapayım diye girmiştim ama gayet olgunca yazmışsın. Hayırlısı olsun kardeşim :D

senin yaşında biri için ybr 125 candır bi kaç sene bin. Bol Bol video izle kaza videoları nerelerde neleri yapmaman gerektiğini iyice kafana kazı. Full ekipman gez, ehliyetini almadan trafikte motor sürme , süreceğin zaman kafanda bir konu olmasın eve yaklaştığında gidince şunu yaparım , şunu ararım gibi düşüncelere dalma ! bu araba değil her an gözün yolda ve ilerde olan biteni analiz edip olabilecekleri öngörecek şekilde konsantre olmalısın. Ve eğitim al , eğitim al , eğitim al !

Kardeşim öncelikle tebrik ediyorum. Bu mutluluğu iyi bilirim, ama motor bekleme süreci fazla olursa, hevesin kaçabilir. Ben 2 yıl, gece sabahlara kadar motor videoları ve resimlerine baktım durdum, haliyle heves azaldı. velhasılıkelam.. Motora binmek istersen yada arkamda artçı olmak istersen beni ara... 0554 523 91 00

Yayaları korkutmayın ama :mrgreen:

Yok, harbiden yayaları korkutmayın :)

Yayaları korkutmayın.

Eğlenceli ve güvenli sürüşler; hem kendinize, hem çevrenize ...

Kendi yolunda yürüyen yayaları değil benim yolumda yürüyen yayalı korkutmaya çalışıyorum :queen:

Motor için para biriktirenler kervanına hoş geldin :) bende ilk defa 9 yaşında tanıştım aşkımla. Yaş oldu 21 hala alacağız... Rüyamda bile motosiklet kullanıyorum :) Allah herkese zamanında kazasız belasız nasip etsin :) Bizde bekliyoruz bakalım hala alacağız diye.

Motor için para biriktirenler kervanına hoş geldin :) bende ilk defa 9 yaşında tanıştım aşkımla. Yaş oldu 21 hala alacağız... Rüyamda bile motosiklet kullanıyorum :) Allah herkese zamanında kazasız belasız nasip etsin :) Bizde bekliyoruz bakalım hala alacağız diye.

Orta sonda tanıştım yaş 14 dü. Motoru aldım yaş 26. Sabır sabır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar