Sonunda Motoru aldım!!!!! Bol resimli ve icatlı

Sırtlık süper olmuş.. Her yerde bulabildiğimiz sırtlıktan değil mi bu? Nasıl monte ettiniz arka çantaya?!

Arkalık var diye artçının arkalıkla beraber arka çantaya dayanması arka çantanın yerinden çıkmasına ve/veya artçının arkaya dayanıyor olması nedeniyle dengesini kaybetmesine neden olmayacaksa

güzel bir fikir!

large.png

DKN

madem aldınız dinleyelim yorumları baştan sona :wiinkk: bu arada sırt dayamayı anlayamadım biyere götürmek için bağlamış heralde diye algıladım ilk başta.. meğerse sabitlenmeye çalışılmış baya, bi topcase'in yan tarafına montajlanacak otobüs kolçağı eksik :mrgreen: artçı goldwing konforunu yakalar çok yakında :flower:

Son düzenleme:
Sırtlık süper olmuş.. Her yerde bulabildiğimiz sırtlıktan değil mi bu? Nasıl monte ettiniz arka çantaya?!

Arkalık var diye artçının arkalıkla beraber arka çantaya dayanması arka çantanın yerinden çıkmasına ve/veya artçının arkaya dayanıyor olması nedeniyle dengesini kaybetmesine neden olmayacaksa

güzel bir fikir!
Zaten sandalyeye yada otomabil koltuguna baglamak için lastiği var top case i aıp ustunden geçirip kapadım top case in kapanmasına engel olmadı o dayanma sebebiyle çantanın çıkması benimde aklıma takıldı geçen gün birisi yazmış shad marka çantam düştu diye benimde shad şimdilik dikkatli kullanıyorum bakalım ne olucak

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

madem aldınız dinleyelim yorumları baştan sona :wiinkk: bu arada sırt dayamayı anlayamadım biyere götürmek için bağlamış heralde diye algıladım ilk başta.. meğerse sabitlenmeye çalışılmış baya, bi topcase'in yan tarafına montajlanacak otobüs kolçağı eksik :mrgreen: artçı goldwing konforunu yakalar çok yakında :flower:
Motordan okadar memnunum ki şehir içindeki kıvraklığı olsun torku olsun gidon turu olsun mükemmel motor yuksek gidonu arabaların aynasının üstünde kalıyor motorda ince zaten sehir içi kullanımına çok uygun kalıyor yakıt 17 krş son hız ruzgarlık ve top case ile 140 ancak çok seri 120 li hızlara çıkıyor ve 120 de rahat seyahat edilebilir 250 lik xmax ve cbr kullandım bi süre açık ara fovorim crf yakında bi inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum çünkü videosu türkçe güzel bi video bulaöadım altın elbiseli adam ktm ve klx le kıyaslamış ancak bu motor crostan çok enduro!

Hayırı olsun kafanızda herhangibir soru olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ve tebrikler mükemmel seçim yapmışsınız :)

Motordan çok memnunum istediğim her özelliğie sahip. Titreşim yok, süper hızlanma, süper kalkış, rahat (artçı için değil :farao:), yüksek olduğundan trafikte çok rahat farkediliyorum ve önümü kolayca görüyorum (motor uzun ben de 1.93 üm oh :thumleft:)... Daha say say bitmez. Hiç şikayetçi olduğum bir şeyi yok. Şanslıyım 2. el aldım ve alet gayet güzel ayrıca bol extralı. FMF egzoz, elcik koruma, koruma demiri, daha büyük dişli, hem arazi hem asfalt lastiği bunların hepsi fiyatın içinde aldım çok memnunum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar