- Konu Yazar
Merhabalar, dün akşam zincirimi temizleyip yağlayayım dedim. Gayet güzel temizledim en son bezle biraz kurularken bezin takılması sonucu sol baş parmağımı zincirle dişlinin arasında buldum ve cırtt diye bir ses geldi
ale: Bir diş tırnağın başladığı yerdeki eti yaralamıştı, kanıyor ve sızlıyordu. Şuan yara kurudu tırnak kökünde biraz morluk var bazen sızlama yapıyor. Tırnak sağlam gibi öyle komple morarma çürüme çatlama vs yok sadece ufak bir kökünde yara var ve etrafı morarık, sizce düşme yapar mı? Ağrı kesici bir merhem sürdüm ve gazlı bezle sardım, yapılacak başka bir şey var mıdır?
Son olarak söyleyeyim motor çalışmıyordu lastiği elimle çeviriyordum. O şekilde bu hale geldiyse motor rolantide çalışıyor olsaydı şu an parmak yerine değildi bu kadar net söylüyorum. Siz siz olun bana bir şey olmaz deyip rolantide falan bu işi yapmayın bir anlık bir olay her şeyi mahvedebiliyor :salut:
Sağlıcakla kalın
Son olarak söyleyeyim motor çalışmıyordu lastiği elimle çeviriyordum. O şekilde bu hale geldiyse motor rolantide çalışıyor olsaydı şu an parmak yerine değildi bu kadar net söylüyorum. Siz siz olun bana bir şey olmaz deyip rolantide falan bu işi yapmayın bir anlık bir olay her şeyi mahvedebiliyor :salut:
Sağlıcakla kalın