- Konu Yazar
Arkadaşlar yeni motor aldım 4 mevsim mont alıcam 500 TL ye kadar limitim var. Şuan Uşak'dayım burada seçenekler çok az "PROHEL" diye bir marka var honda bayisinde. Fiyatı 350 TL dedi ama internette 250 TL ye buldum hem de anahtarlık ve yazlık eldiven hediyeli. Nasıl aralarında bu kadar fiyat farkı olur? Nette o ürünü satan (n11) kullanıcının da puanı %100 bir sürü ürün satmış olarak gösteriyor güvenilir gibi... 1-2 haftaya Uşak'dan İzmir'e gidicem kesinlikle mont almam lazım. Eksik ekipmanla uzun yola çıkmak istemiyorum.
Başka önerebileceğiniz düzgün korumalı 4 mevsim mont var mı?
Ayrıca şimdilik idareten beni koruyacak düzgün bir ayakkabı da bakıyorum. Öyle aşırı çizme bot gibi olmasına gerek yok. Ayak numaram spor ayakkabıda 46-47, botlarda 45 e kadar düşüyor. Denemeden almayı pek istemiyorum ancak Uşak'da motosiklet ayakkabısı bulamadım. El mahkum netten alıcaz. Benim gibi yüksek numara ayakkabı giyen arkadaşlar tavsiyede bulunursa çok memnun olurum. Beni İzmir'e gidene kadar korusa kafi. İzmir'de daha iyi bir şey alıcam.
Teşekkürler...
Başka önerebileceğiniz düzgün korumalı 4 mevsim mont var mı?
Ayrıca şimdilik idareten beni koruyacak düzgün bir ayakkabı da bakıyorum. Öyle aşırı çizme bot gibi olmasına gerek yok. Ayak numaram spor ayakkabıda 46-47, botlarda 45 e kadar düşüyor. Denemeden almayı pek istemiyorum ancak Uşak'da motosiklet ayakkabısı bulamadım. El mahkum netten alıcaz. Benim gibi yüksek numara ayakkabı giyen arkadaşlar tavsiyede bulunursa çok memnun olurum. Beni İzmir'e gidene kadar korusa kafi. İzmir'de daha iyi bir şey alıcam.
Teşekkürler...