- Katılım
- 26 Haz 2015
- Mesajlar
- 395
- Konu Yazar
- #21
250 sport bike _______ R25
okumadan yazdın galiba
250 sport bike _______ R25
hakkaten, öğrenciye 10000 lira kredi işi de neyin nesi?
Kardeş o öğrenciye 10bin TL kredi kısmında takıldım ben. Sen istersen önce parayı ayarlayabilecen mi ona bak yoksa boşuna kafanı yorma.
Bayii ve servis olarak Bilecikten Pamukovaya gelirsen yol üstünde Yıldırım Motosiklet var. Honda bayii için Eskişehire gitmen gerekecek.
masraflar 2. el için;
motor parası
ruhsat parası (plaka değiştirirsen, ek olarak bi 100 küsür lira + plaka parası)
sigorta parası
he bi de, cbr falan ortalıkta bolca var. kaza yapanı da bolca var, çıkma parça arayanı da bolca var, motorunu çaldıran da bolca var. aklında olsun.
herkese yorumları için teşekkürler 2.el istemediğimden ve bütçemi arttıramadığımdan yamaha r25i elemek zorunda kalıyorum. Malum irice bir yapıya sahip olduğum içinde ninja 250sl saf dışı kalıyor. Elimizde sadece cbr 250r herhalde 0 cbr alıcaz gibi gözüküyor. Bir arkadaş demiş 'Arkadaşım Honda cbr 250 nin parça kalitesinin ninja sl den daha düşük olduğunu hangi bilimsel deneyle anladınız acaba?' bunun için bilimsel deneye gerek olduğunu düşünmüyorum dört beş kişinin görüşü bu ben duydum ve videolardan görüldüğü kadarıyla da öyle anlaşılıyor.
İçiniz rahat olsun.
Honda CBR 250 en kaliteli makinalardan birisidir.
Bir honda mağazasına gidip bir inceleyin derim.Herşeyiyle sizi memnun edecektir.
eğer ikinci el alırsam r25 alırım ama o da tam piyango artık adam rodajda canını mı aldı naptı bilemiyoruz bir de o ruhsat parası tahmini ne kadar acaba plaka değiştirmem
Boynuna o yeşil fuları sarma çocuk
Gece trenlerine binme kaybolursun,
Sokaklarda mızıka çalma çocuk, vurulursun.
(Atilla İlhan, Mızıkacı Çocuk)
ruhsat parası dediğim, notere vereceğin devir parası, o da 100 küsür.
r25'in yağ pompasının dişlileri plastik!!! motor aksamının içinde plastik parça var :sunny: ayrıca r25'in çalınma riski diğer ikisinden daha fazla, bu da aklında olsun.
Bence r25 i çok abarttığınız gibi sırf sl ibaresinden dolayı kawayıda yerin dibine sokuyorsunuz. Arada misal 1.80 insanın cbr de rahat edip sl de rahat edemeyeceği kadar fark yok ,gözle bile zor seçerseniz. Sele farkı vardır amortisör daha kalitelidir vs. vs. deseniz rahatlık açısından ona eyvallah derimde ebatlarından ötürü bence kullanmadan abartıyorsunuz.Sl serisine sığmadım cbr250 ye sığdım diyen insanın sözüne itimat göstermem.Nınja sığamayacak kadar kalıplıysanız zaten sizi cbr250'de kurtarmaz. Bu durum bence piskolojik ve uygun oturuş pozisyonunu bulamamaktan kaynaklanıyor. İlk aldığımda sırf rahat edemediğim için satmayı bile düşündüm çok pişman olmuştum.Ama şu anda motorla bütünleştim getirip bana inazuma verseniz uzun bir süre kendi motorumun rahatlığını ararım.
Pulsar rs 200 bakabilirsin fiyat konusunda üzmez yaklaşık 5000 tl gibi bir bütçe artıyo bunlarla sigorta , ruhsat parasından ziyade kasko yaptırıp üstüne ekipman geliştirmesi yapabilirsin