Merhaba.
Alpinestars ast air kullandım. Yazın Antalya sıcağında çok sorun yaşamadım. Viper modeli de güzeldir. Yalnız alacağınız montun içliği olursa iyi olur. O model de var mı kontrol edin, benimkinde yoktu. Bazen erken saatlerde veya yüksek rakımlarda serin olabilir, hemen içine takıverirsiniz.
Alpinestars alırsanız mutlaka arka sırtlık ve gögüs korumalarını da alıp, ceplerine takın.
Tavsiyen için teşekkürler ilk fırsatta bakıcam.Dainese air frame kullanıyorum tavsiye ederim bak istersen.
Tavsiyen için teşekkürler. benimde fiyat konusunda kafamda deli sorularBende bir süredir yazlık mont bakıyordum.İzmir de oturuyorum sıcaklar malum. Dört mrvsim bir montum var.içliğini çıkarıp kullanıyordum ama trafik durdu mu cehennem azabı. Açıkçası yazlık bir file monta da 600-700 kaçırmak istemiyordum. Düzn artık yeter dedim İzmir Motoventoya uğradım.Parayı bayılacaksak bari alpin olsun dedim.Tam 600 tl ye alpin bakarken ileride gözüme Andes marka montlar ilişti.Kesimi, duruşu, görünüşü harika.Yazlık.Alpin desen ve ve kesimi var.Zannedersem Motovento fason yaptırmış.Korumaları falan on numara.Fiyat 250 TL.Eğer dört mevsim sağlam bir montun varsa yaz için bu mont on numara tavsiye ederim.
Bende bir süredir yazlık mont bakıyordum.İzmir de oturuyorum sıcaklar malum. Dört mrvsim bir montum var.içliğini çıkarıp kullanıyordum ama trafik durdu mu cehennem azabı. Açıkçası yazlık bir file monta da 600-700 kaçırmak istemiyordum. Düzn artık yeter dedim İzmir Motoventoya uğradım.Parayı bayılacaksak bari alpin olsun dedim.Tam 600 tl ye alpin bakarken ileride gözüme Andes marka montlar ilişti.Kesimi, duruşu, görünüşü harika.Yazlık.Alpin desen ve ve kesimi var.Zannedersem Motovento fason yaptırmış.Korumaları falan on numara.Fiyat 250 TL.Eğer dört mevsim sağlam bir montun varsa yaz için bu mont on numara tavsiye ederim.
Ben şu linkteki düşünüyorum varmi kullanan?
http://www.feyizoglu.com/Air-Flux-D1-Tex-Yazlik-Mont_50500.html#0