İstanbul'dan tvs apache satın alıp 700 km yol dönmek

DKN

150cc 250cc değil. önemli olan oturuş pozisyonudur. r1 le 300 km mesafe gitmek nasıl işkenceye dönüşecekse 150 cc oturuş pozisyonu rahatsız motorla gitmekte aynı şeydir. ayaklar belin aşağısında ve gidon dik olsun 125 cc ile dünya turuna çıkarsın

Son düzenleme:
Gören de yola değil savaşa gidiyor sanır. Ben 125lik motorla bir günde ankara istanbul izmir yaptım. Onun dışında defalarca uzun yol yaptım. Yukarıda yazılanlardan bir tane almadım yanıma ihtiyaç da olmadı. Yok powerbank, kalacak yer, erzak vs. hepsi hikaye. Motorun bakımları tam olsun bas marşa git. Kışın yola çıkıyorsan da uygun giyin yeter. Abartmayalım bu uzun yol işini bu kadar.

Gören de yola değil savaşa gidiyor sanır. Ben 125lik motorla bir günde ankara istanbul izmir yaptım. Onun dışında defalarca uzun yol yaptım. Yukarıda yazılanlardan bir tane almadım yanıma ihtiyaç da olmadı. Yok powerbank, kalacak yer, erzak vs. hepsi hikaye. Motorun bakımları tam olsun bas marşa git. Kışın yola çıkıyorsan da uygun giyin yeter. Abartmayalım bu uzun yol işini bu kadar.

Haklısınız, abarttık.
Şöyle bir hesap ettim de, bu yaşıma kadar motosiklet kullandım. Öyle yaralanmayla sonuçlanacak bir kaza yapmadım. Öyleyse benim kask yada ekipman kullanmama gerek yok.

Haklısınız, abarttık.
Şöyle bir hesap ettim de, bu yaşıma kadar motosiklet kullandım. Öyle yaralanmayla sonuçlanacak bir kaza yapmadım. Öyleyse benim kask yada ekipman kullanmama gerek yok.

Güzel mantık. Bence de siz kullanmayın kask falan. Gerek yok.

zileliorhan adlı kullanıcı biriki hafta önce 125 lik mondial drift ile 3 günde istanbuldan ardahana gitti. bildiğim kadarı ile adam üstelik 50 yaşın üstünde. gidersin sende ne olacak.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/164965-shakespeare-demis-ki-tapa-gaz-gitmek-ya-da-gitmemek-iste-butun-mesele-bu.html

Motosikleti
Rsv4+D250
o yol 150 cc ile bitmez kendinizi tehlikeye atmayın illa gitmek istiyorum derseniz yorulduğunuz an mola verin ve iki güne falan bölün gezi şeklinde olsun yolculuk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun herhangi bir sorunu yoksa düzde 110mh 9000rpm de yokuş aşşağı 120kmh 10000rpm yokuşun dikliğine göre 100-70kmh yapacaktır 100km de yakıt olarak 2.5 ila 2.7 yakacaktır . sorun çıkaracağını zannetmiyorum havalarda güzel gayet zevkli geçeceğine inanıyorum yolculuğunuzun hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar