Tek başına istanbula gitmek?

Merhaba.
iPhone telefonum bozuldu ve garantiye götürmem gerek İstanbula. Muğlada oturuyorum ve istanbula hiiç gitmedim. Sizce gidebilir miyim istanbula tek? apple store a varabilir miyim? istanbul trafiği nasıl çok mu zorlar? :)

Istanbul trafigi sizin oralar gibi olmaz genelde buyuk alterler ve cok hizli akan bir trafik ozellikle alter cikislarini kacirirsaniz vay halinize, su halde ben tavsiye etmiyorum keza ilk defa gideceksiniz uzun yoldan gelmis ve yorgun olacaksiniz..

Merhaba.
iPhone telefonum bozuldu ve garantiye götürmem gerek İstanbula. Muğlada oturuyorum ve istanbula hiiç gitmedim. Sizce gidebilir miyim istanbula tek? apple store a varabilir miyim? istanbul trafiği nasıl çok mu zorlar? :)

Telefonu garantiye vermek için Muğla'dan İstanbul'a mı gidilir? Kargo ne güne duruyor?

Arkadaşlar tuvalete gidicem. Konu açmayim dedim gidebilir miyim sizce?

Dikkatli git sağdan git tuvalet kağıdı bulursun :queen:

Yani motorla mı geliceksin, yürüyerek mi, otobüsle mi? Eğer mash le gelmeyi düşünüyosan biraz zorlayabilir seni söyleyeyim. Apple store varabilirsin ama gün içinde 3 4 saat beklemek zorunda kalabileceğin kuyruk olabiliyor teknik ekibe göstermek için..

Merhaba.

Apple store zorlu centerda boğaziçi köprüsünden yaklaşık 1km uzaklıkta ana alter üzerinde e5ten gidiceksin trafik problem olmaz ama asıl önemli konu senin uzun yola çıkabilecek tecrüben var mı?

tecrübe motor açısından yok arkadaşlar arabayla sadece izmire gidip geldim max.
Kargoyla olmuyor bide elden direk gösterilmesi gerekli :(

Dostum ramazandayız insanlar tatile çıkıyo bide senin güzergahın kalabalık olucak kendini tehlikeye atarsın atla otobüse gel yada bi tanıdık filan varsa ona kargola o götürsün sen hiç uğraşma.

Kargoyla olur nasıl olmuyor?

https://getsupport.apple.com/ adresinden muğla'da yetkili servis bulun. Koç'da yetkili servisi Apple'ın.

Vardınız diyelim, "Bir bakar mısınız?" şeklinde olmuyor o Zorlu'daki storda. Randevuyla çalışıyorlar. Bildiğin, doktor, dişçi randevusu gibi. Varınca sıra numarası alırım diye düşünmen yanlış olur; genelde 1 hafta sonraya falan randevu veriyorlar...

Bahariyedeki servisi tavsiye ederim.

"Siz bakadurun, ben de bi dolanıp geledurayım" şeklinde de olmuyor. "Siz bırakın, biz bir - iki güne size döneriz" şeklinde oluyor.

En iyisi bir müşteri hizmetlerini arayın siz öncelikle. Veya size en yakın yetkili apple teknik servisini ...

Zorluya kadar gitmenize gerek olduğunu sanmıyorum. Bahariyedeki servisi tavsiye ederim. Anadolu yakasında...

macera arıyorsunuz sanırım.en kötü uçakla gelin.belki atraksiyon orda da olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar