mt 07 asla başlangıç motosikleti olamaz . olmamalı. Videoda mevcut

Tamam Kral, tamam Sampiyon, tamam Rossi, tamam Ustad, tamam Master, tamam bilmemkac yildir litrelik motosiklet suren agabey ! :rendeer:

Senden cok iyi provokator olur he, salacaksin secim meydanlarina yihuuuu :)

shamy nin ülkü pistinde Süleyman memnun .Bahattin Sofuoğlu ile yarıştığını unutmuşsun :queen:

Konu dışı olacak ama o rüzgar siperliginde flip flip sallanan plastik şey bir tek beni mi rahatsız ediyor. Nedir o niye sökmuyorniye.not mt25 bile bence ilk motor olmamalı

Çorum İl Temsilcisi
Geçen iki tur bindim mt07'ye. kurs motoruydu gazı kısıtlamışlar falan. Yok abi yok 09'u düşünemiyorum bile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shamy nin ülkü pistinde Süleyman memnun .Bahattin Sofuoğlu ile yarıştığını unutmuşsun :queen:

Süleyman Memnun , Levent Celasun olayı doğrudur, aynı anda değil onlar 600cc ile dönerken ben 125cc ile balkanlardan gelenler ile dönmüştüm 125-250cc karışık, 1999 yılıydı hatta R6 nın ilk çıktığı yıl, birinci olan takıma itiraz edip oynama var diye R6 nın motorunu açtırıp hakem huzurunda piston çaplarını ölçtürmüşlerdi, olay kopmuştu. O zaman istin Adı izmir pınarbaşı yarış pisti idi, ülkü sonradan oldu, Erol hülagüden, Ethem Genim satın alınca.

Rahmetli Bahattinde 2008 mayıs ayında ertesi gün yarışa çıkacağımız körfez pistinde vefat etmişti, cuma günü antremanlarda , yarış iptal olmuştu, rahat edemiyor diye tulumdaki soft korumaları takmammış, göğüslük kullnmamıştı, Allah rahmet eylesin.

Süleyman Memnun , Levent Celasun olayı doğrudur, aynı anda değil onlar 600cc ile dönerken ben 125cc ile balkanlardan gelenler ile dönmüştüm 125-250cc karışık, 1999 yılıydı hatta R6 nın ilk çıktığı yıl, birinci olan takıma itiraz edip oynama var diye R6 nın motorunu açtırıp hakem huzurunda piston çaplarını ölçtürmüşlerdi, olay kopmuştu. O zaman istin Adı izmir pınarbaşı yarış pisti idi, ülkü sonradan oldu, Erol hülagüden, Ethem Genim satın alınca.

Rahmetli Bahattinde 2008 mayıs ayında ertesi gün yarışa çıkacağımız körfez pistinde vefat etmişti, cuma günü antremanlarda , yarış iptal olmuştu, rahat edemiyor diye tulumdaki soft korumaları takmammış, göğüslük kullnmamıştı, Allah rahmet eylesin.

kazaya bizzat şahit olan pist görevlisi abim anlatmıştı bana bahaattin sofuoğlunun ölümünü... Piste sinirle gelmiş ve telefonda birisi ile tartışmış. "ondan alışık olmdaık bi şekilde agresif bi kalkış yapınca korktuk biz" dedi abim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Burda da bir arkadaş gece kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra da mı ne ciddi bir kaza geçirdiydi. Amman dikkat. Kafanın sakın olması çok önemli.

O tarz kalkışlarda 2 ile kalkıyorum ve iyi fark atıyorum.
Ama bugüne kadar hiç bir zaman debriyajı şak diye salıp gaza abanıp dibine kadar bir kalkış yapamadım altımda durmuyor meret, hep temkinli hep temkinli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
O tarz kalkışlarda 2 ile kalkıyorum ve iyi fark atıyorum.
Ama bugüne kadar hiç bir zaman debriyajı şak diye salıp gaza abanıp dibine kadar bir kalkış yapamadım altımda durmuyor meret, hep temkinli hep temkinli..
İşte bu yüzden elektroniksiz orta sınıf motorsikletler, modern 1 litre vs üstü motorsikletlerden çok daha tehlikeli bence aklı başında insanlar için.

Düzgün çekiş kontrolü olan bir motorsiklette aniden gaza abansanız bile yola aktaramayacağı gücü vermiyor arka tekere.

Gazlarken aman kontrolden çıkmasın stresi yok, frene basınca aman teker kaymasın stresi yok. Basınca gidiyor, çekince duruyor... çoğu zaman :)

2 silindirli herhangi motorun düşük hızlarda ve kalkışlarda 4 silindire karşı avantajlı olması / kafa tutması / geçmesi şaşırtıcı bir durum değil zaten

ben 5 kasa bmw ile korkuyorum basmaya sız motorla 220 ler cok fenaaa buyuk cesaret

Motosikleti
BWS 100
Adam haklı beyler.

Bkz. Pembe pantolon.
Koymadan edemeyeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 5 kasa bmw ile korkuyorum basmaya sız motorla 220 ler cok fenaaa buyuk cesaret
Eğer M değilse bassanız da çok bişey olmaz zaten :) sadece hızlanır ağır ağır, ama başınızı belaya sokma ihtimaliniz düşük. 600cc ve üstü motor gibi dank diye gaza kökleyemeyeceğiniz araba minimum 400 beygir bence. Tabi Lotus elise gibi çok hafif araçlar istisna...

Konu ile alakasız olacak ama alpinestars tulumlu abimizi takdir ettim. Motosiklet tutkusu böyle bir şey..

Kawasakiden önceki motorumdu mt07, başlangıç motoru olarak alacak arkadaşın büyük ihtimalle son motoru olur :) Ciddi bir tork var makinede arka direk kayıyor gazı sert açında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar