Öncelikle başınıza gelenlerden dolayı geçmiş olsun.Pulsar konusunu baştan sona okudum.Genellikle Oktay Motor hakkında hep olumlu yorumlar gördüm.Şu an karşılaştığınız durum beni şaşırttı gerçekten.
Klasik ülkemizin sorunu bir yer iyi bir iş yapsın yoğunlukta hemen kaliteyi bozuyor. Bende şehir dışı olmasına rağmen Oktay mitor götürmeyi dusunuyordum. Çünkü motorun bayağı yerinde terleme ve pas sorunu var.OKTAY MOTOR PROBLEMİ
Motoru beşbin bakımında komşu ısrarıyla oktay motora götürdüm.On kez söylememe rağmen koruma demirlerini sıkmamışlardı.Freni aşşağıya çekip müşrü ayarlamayı unutmuşlardı arka stop yanık vaziyetteydi.Yazılım yüklensin dedim yüklememişlerdi.Ertesi gün gidip söyledim özür dileyip hallettiler.
Neyse dedim olur, yine komşu ısrarı bugün on bin bakımına götürdüm.Garantiye baktığımda 5 bin bakımında 4.480 olması gereken km yi 4780 olarak yazdıklarını gördüm.( gösterge değiştiği için +970 km yani 5450 ve 5750).Düzeltmesini istediğimde alaycı ve dikkate almayan tavırlar sergiledi üstüne benim ve bir başkasının sistem bilgilerini karıştırdı bir saate yakın onu bekledim.Ustasından sahibine 100 km önce etkinlikte yağ değiştirdiğimi söyledim tamam yağ değiştirmeye gerek yok dediler,baktım yağ boşaltmaya çalışıyor son anda engelledim.Servisten tek istediğim şey motorun sola çekme sorununu halletmesiydi ama belki 15 kez söylememe rağmen hatayı gideremediler.Ben biniyorum motor bariz sola yatıyor olmamış diyorum bunun bir şeyi yok deyip duruyorlar. Bakın en iyi servis oktay usta ,çözerse sorunu o çözer diye gittim sinirlerim gerildi geldim.Sayesinde garantimden de oldum.Üstüne ukala ve saldırgan tavırlarına maruz kaldım. Bajajın yetersiz servis kalitesi yüzünden motorumu satılığa çıkarıyorum.
Arkadaslar selam oncelikle bende pulsar 200 ns kullanicisiyim topcase almayi dusunuyorum ls2 kaskim var kaskimi alabilecek topcase onerisinde bulunabilirmisiniz hatta kask eldiven falan olabilir fazla buyuk olmamak sartiyla simdiden tesekkurler...
Öncelikle başınıza gelenlerden dolayı geçmiş olsun.Pulsar konusunu baştan sona okudum.Genellikle Oktay Motor hakkında hep olumlu yorumlar gördüm.Şu an karşılaştığınız durum beni şaşırttı gerçekten.
Klasik ülkemizin sorunu bir yer iyi bir iş yapsın yoğunlukta hemen kaliteyi bozuyor. Bende şehir dışı olmasına rağmen Oktay mitor götürmeyi dusunuyordum. Çünkü motorun bayağı yerinde terleme ve pas sorunu var.
Hayırlı olsun matrix506xxMotorum kirli kusura bakmayın
Şimdi çektim fotoğrafı
Motorun saatini ayarlayamadım saat yanlış gösteriyor
170 km yolda 3 diş tüketmiş
Benzini gırtlağına kadar doldurmuştum 2.ci yakıtı lukoilden alırken...
[url]http://i.hizliresim.com/3oYMp5.jpg[/url]
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.Motorum kirli kusura bakmayın
Şimdi çektim fotoğrafı
Motorun saatini ayarlayamadım saat yanlış gösteriyor
170 km yolda 3 diş tüketmiş
Benzini gırtlağına kadar doldurmuştum 2.ci yakıtı lukoilden alırken...
[url]http://i.hizliresim.com/3oYMp5.jpg[/url]
Teşekkürler evet ilk sefer gittiğimde yoğundu vs. olur arada diye bir şey demedim ama ben bir şeyi on kez hatırlatıyorsam, motorun başında tedirgin tedirgin bekliyorsam ve serviste insan muamelesi görmeyip paramla rezil oluyorsam o serviste sıkıntı vardır.
merhabalar, bugün motosikletimin ilk bakımını yaptırdıktan sonra dönüş yolunda rodajın da bitmesi sebebiyle bir sürat denemesi yapayım dedim. motosikletim 136 kmh hıza ulaştığında RPM Limit ışığı yanıp sönmeye başlıyor. szide bu ışık hangi sürate ulaşınca yanmaya başlıyor? bir de bu ışık yanınca gaz kesiyorum siz hızlanmaya devam ediyor musunuz?
Arkadaslar selam oncelikle bende pulsar 200 ns kullanicisiyim topcase almayi dusunuyorum ls2 kaskim var kaskimi alabilecek topcase onerisinde bulunabilirmisiniz hatta kask eldiven falan olabilir fazla buyuk olmamak sartiyla simdiden tesekkurler...
OKTAY MOTOR PROBLEMİ
Motoru beşbin bakımında komşu ısrarıyla oktay motora götürdüm.On kez söylememe rağmen koruma demirlerini sıkmamışlardı.Freni aşşağıya çekip müşrü ayarlamayı unutmuşlardı arka stop yanık vaziyetteydi.Yazılım yüklensin dedim yüklememişlerdi.Ertesi gün gidip söyledim özür dileyip hallettiler.
Neyse dedim olur, yine komşu ısrarı bugün on bin bakımına götürdüm.Garantiye baktığımda 5 bin bakımında 4.480 olması gereken km yi 4780 olarak yazdıklarını gördüm.( gösterge değiştiği için +970 km yani 5450 ve 5750).Düzeltmesini istediğimde alaycı ve dikkate almayan tavırlar sergiledi üstüne benim ve bir başkasının sistem bilgilerini karıştırdı bir saate yakın onu bekledim.Ustasından sahibine 100 km önce etkinlikte yağ değiştirdiğimi söyledim tamam yağ değiştirmeye gerek yok dediler,baktım yağ boşaltmaya çalışıyor son anda engelledim.Servisten tek istediğim şey motorun sola çekme sorununu halletmesiydi ama belki 15 kez söylememe rağmen hatayı gideremediler.Ben biniyorum motor bariz sola yatıyor olmamış diyorum bunun bir şeyi yok deyip duruyorlar. Bakın en iyi servis oktay usta ,çözerse sorunu o çözer diye gittim sinirlerim gerildi geldim.Sayesinde garantimden de oldum.Üstüne ukala ve saldırgan tavırlarına maruz kaldım. Bajajın yetersiz servis kalitesi yüzünden motorumu satılığa çıkarıyorum.
29 nisanda pulsar 200ns le aranıza katıldım
Motor şuan tam 330 km de
Motoruma ilk yakıt shell den aldım
İkinci yakıtı 160 km den sonra lukoilden aldım
İlk benzin aldığımda 5 litre tükettiğim yerde ikinci yerde yakıt aldığımda 3 litre tüketti
Tüketim epey düştü
Motorum sıfır 2016 model
Sıfır alan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Acaba benzinden mi yoksa rodajdan mı kaynaklı?
Ocak ayında işe gidip gelirken şehiriçi 4 litre benzin yaktım. Az yaksın diye de 70km hızı geçmiyodum yavaş hızlanıyodum. Servise motorun yakışını sorduğumda duyduklarımdan anladığım eksi 10 derece hava sıcaklığı motorun normal çalışma sıcaklığının dışında kaldığından çalıştığına bile şükretmek gerekirmiş :mrgreen:benım motorumda 2016 model belkı 2016 ilk alan benım dıyeblırım...ben herzaman lukoilden alırım benzını motorum sıfırken 4,97 litre yakmıstı 100 km de.şu anda motor 1600 km ve yüksek devirli ve şehiriçi kullanımda 3,30 litre civarı yakıyor.
OKTAY MOTOR PROBLEMİ
OKTAY MOTOR PROBLEMİ
degerli bajaj kullanıcıları oktay motor oktay ben hayırlı ramazanlar dilerim ramazanın ilk günü sanırım bende fazla etkili oldu özür dilerim. bu kadar hakareti hak ediyor muyum? sanmıyorum ! (müşteri her zaman haklıdır) motorunuz daki yag fazlalıgını almak için tapayı açmadan almamız mümkün degil.bakım da göstergede ne yazarsa o nu sisteme ve garanti belgesine yazarız ki yapmamız gerekende budur 3üncü ayda yapılmış bir işlemi 6ıncı ayda yanlış yaptınız demek geriye dönük sistemi düzeltemeyiz. garantinizde devam ediyor bitmiş degil bilginiz olsun motorunuzdaki sola çekme için tekrar servise vakitli ugrarsanız uzun test ederek sorunun nerden oldugunu ayrıntılı çözebiliriz hayırlı ramazanlar