Wing go uzun yolculuk

merhaba arkadaşlar wing go ile SAMSUN-ÜNYE-ORDU- gezmesi yapsam 2 kişi TOPCASE dahil 80-90 KM/h ile herhangi bir sıkıntı çıkartırmı yolda? ısınma istop vb.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

?????????????????

valla motosiklet bu ne tepki vereceğini bilemeyiz. Tedbirli olmakta fayda var. Olursa da olur böyle şeyler :)

sıkması yorması benm icin pek önemli değil yolda bırakmaz dimi? :)
-BAKIMLARINI YAPTIRARAK YOLA KOYULCAM

kimi diyor çift kişi 100-110 bile gidebilirsin sen diyorsun enfazla 70 hanginize inanayım şimdi? :) bu arada 70 km/h ile nasıl sabır edeyim? ünye gezmesi anca olur orduya kadar patlarım ben :) :) :)

benim gezilerime bak 100 cc cub ile truva marka yan rüzgarlarda çok sarsılıyor yokuşta en düşük hızı 70 km 90 km hızla heryere gidersin durdurup dinlenmene gerek yok yokuşta sıkıştırdın ısındı durmak yerine rampa aşahı gazı bir miktar azalt motor rahatlıyor

nerelerini gezdim bir bilsen sadece bir link var onunda resimler uçmuş
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/93508-corlu-sarkoy-gezisi.html?highlight=

çorlu- istanbul 110+110
çorlu- kırlareli 120+120
çorlu -şarköy 130+130
çorlu marmara adası ??

Son düzenleme:
peki son bazı sorularım olacak farları yaksam (bide motosikletin altına led bağlatcam akşamlin gözükim diye) elektrikli motosikletteki gibi yakıtı hızlı bitirirmi? bide fren yakıt alıyormu?

peki son bazı sorularım olacak farları yaksam (bide motosikletin altına led bağlatcam akşamlin gözükim diye) elektrikli motosikletteki gibi yakıtı hızlı bitirirmi? bide fren yakıt alıyormu?

zevk senin lambanın yakıtla alakası yok sen lambayı yaksanda yakmasanda altarnatör aşağıda dönüyor

Yaş=16
Carbondioxid kardeşim senin herhangi bir sosyal hesabını versene iletişim için. Derdini ögreneyim bi senin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar