- Konu Yazar
Arkadaşlar chopper alıcam ve öncelikle 1.93 cm boyunda 100 kg ağırlığındayım. Yapılı biriyim fitness ile uğraşıyorum. Ayrıca ilk motorumu alıcam. Normalde bir SS tutkunuyum ancak cüssemden dolayı başlangıç motoru olarak 250 cc racingler pek bana uygun değil. Enduroların düşük cc si yok denebilir. Bu yüzden ilk motorum olarak chopper almaya karar verdim. En azından 2 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Aklımdaki modeller Hyosung GV250 (2012 üstü) ve Regal Raptor Daytona veya Spyder 350 (2012 üstü). Her bakımda farklı olan bu aletlerden birini almak istiyorum. Daytona ile Spyder neredeyse aynı sadece boyut farklılığı var. Spyderın ön tekerin ilerde olması yeni başlayanlar için manevralarda sıkıntı çıkarabilir diyorlar.
Kısa ve öz bir şekilde bu 3 makinenin + ve - lerini belirtip hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler...
Aklımdaki modeller Hyosung GV250 (2012 üstü) ve Regal Raptor Daytona veya Spyder 350 (2012 üstü). Her bakımda farklı olan bu aletlerden birini almak istiyorum. Daytona ile Spyder neredeyse aynı sadece boyut farklılığı var. Spyderın ön tekerin ilerde olması yeni başlayanlar için manevralarda sıkıntı çıkarabilir diyorlar.
Kısa ve öz bir şekilde bu 3 makinenin + ve - lerini belirtip hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler...