2004 model z750 alınır mı?

Cevap veriyorum, alınmaz. 2004 model hiçbir 4 silindirli motosiklete Türkiye sınırları içerisinde on para verilmez. Bizim insanımız motorun suyunu sıkmadan bırakmaz. Tabi motoru satan kişi ilk sahibiyse, meraklı düzgün bir adamsa alınabilir ama yine de tavsiye etmem. Parçasını falan da bulamazsın.

Yakıt sorun olmayacaksa, alınır keyifle binilir, hem japon hem z750, ustaya baktir al kardesim

Yakıt sorun olmayacaksa, alınır keyifle binilir, hem japon hem z750, ustaya baktir al kardesim

Cevap veriyorum, alınmaz. 2004 model hiçbir 4 silindirli motosiklete Türkiye sınırları içerisinde on para verilmez. Bizim insanımız motorun suyunu sıkmadan bırakmaz. Tabi motoru satan kişi ilk sahibiyse, meraklı düzgün bir adamsa alınabilir ama yine de tavsiye etmem. Parçasını falan da bulamazsın.

alim mi almayayım mı evet kawasaki sonuçta ama 10-15 yaşında yakıt pek sorun olmazda sorun olursada satarım, o değil gerçekten sorun falan çıkartırmı o önemli elimde kalmasın birde motorcudan

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

bugün kullandım iyi ya güzel ivmelenmesi beklediğim kadar güzel değil yani ara gaz dan bahsediyorum 600 lük racingler gibi cuv cuv değil ama gene iyi

gelirin iyiyse baktıracağın tamirci uzak değilse parça bulabilecek çevren varsa alınır

ben almam çorluda ona bilgisayarı bağlayıp arıza bulacak usta yok ufak arızaları yaparken büyük motor olduğundan işcilikte pahalı hiç parça çorluda yok hepsi istanbuldan geliyor benim için sıkıntı olur
sende bu kriterlere göre değerlendir bence

gelirin iyiyse baktıracağın tamirci uzak değilse parça bulabilecek çevren varsa alınır
ben almam çorluda ona bilgisayarı bağlayıp arıza bulacak usta yok ufak arızaları yaparken büyük motor olduğundan işcilikte pahalı hiç parça çorluda yok hepsi istanbuldan geliyor benim için sıkıntı olur
sende bu kriterlere göre değerlendir bence

aldım ben 1 seneyi geçti hala kullanıyorum gayet memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar