Degerli arkadaslar öncelikle yeni forumumuz olan Motosiklet Egitimi herkese hayırlı olsun. Okan hocanın gayretleriyle olustugunu düsündügüm bu forumun yapılanmasiında destek veren MT yönetimine de bravo diyerek bir baslangıç yapayım.
Yaklasık 10 yıldır bu foruma üyeyim bir çogunuz beni taniyorsunuz. Yine de kısaca kendimden bahsedeyim.
Okan hocam ile yasıtız. Fransada yasıyorum.Motosiklet kullanmaya çok küçük yasta basladim. Saniyorum 40 senedir motosiklet üzerindeyim ve motosiklet kullanmaya basladıgım ilk 10-15 sene haricinde hiç kazam yok. Tabi pistte yaptıklarımı saymazsak.
Daha önce yaptıgım kazalarda genellikle küçük cc motosikletlerle aptalca yaptıgım seyler ve egitimsizlik nedeniyledir.
Neyseki sonradan aklım basıma geldi ve egitimin önemini fark edip kendimi gelistirmek için buldugum her kapıyı asındırdım.
Kullanıcı adımın altında motosiklet egitmeni yazıyor bu teknik olarak dogru fakat benim egitmenlik olayımı Okan hoca ile karıstırmayın çünkü içerik olarak biraz farklı mecralardayız ve üstelik ben uzunca bir süredir egitmenlik yapmıyorum.
Benim egitmenlik sertifikam daha çok sürücü kurslarında kolayca is bulmamı saglayan bir belge. Yani 3 harflilerden degilim.

Sürücü kursu dışında test pilotluğu ve pist sürüşü ve eğitmenliği konusunda eğitim aldım ve bu işi de 5 yıl kadar yaptım.
Motosiklet NET benim kilometrelerce uzak olduğum vatanımla aramda bir köprü. Bu nedenle çok önemsediğim bir mecra. İçerisinde olduğum 10 yıl boyunca faydalı olmaya çalıştım. Bunun karşılığını da saygı ve sevgi şeklinde gördüm.Bundan sonrada elimden geldiğince faydalı olmaya devam etme gayretinde olacağım.
Özet olarak burada geçimini sağladığı, bir meslek olarak yaptığı halde bilgilerini paylaşmaktan imtina etmeyen Okan hocaya destek ve sürüsünüze katki saglamak amacıyla bulunuyorum.
Merak ettiğiniz, anlatılmasını istediğiniz konuları özel mesaj yoluyla bana ya da Okan hocaya iletirseniz biz de güzel bir yol haritası çıkarır ve Motosiklet Eğitimi forumunda bunları başlıklar halinde paylaşırız.
Hepinize hayırlı forumlar dilerim.
Ufak Ufak baslayalim.