:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::

trafikte, yol kenarlarında mendil ve su satan sevgili suriyeli arkadaşlar.sizlere üzülüyor ve hak vermeye çalışıyorum.allah kimseyi vatansız bırakmasın.bunun yanında kırmızı ışık yanarken ve araçlar dururken de satış yapmanıza da eyvallah....lakin 80/100 km hızla akan bir trafiğin ortasında,şeritler arası sağa sola koşusturup akrobasi yapmak nedir arkadaş yahu....?

Malesef hiç umut yok sanırım :silent: zaten orda bi s olması gerekmiyormu

aynen s siz yazsanız bile o kendisi s li hal getiriyormuş. hocam youtube diye yazdığımızda türkiye sayfası olan sonu TR ile biten link çıkıyor. bu yüzden şunu da bir deneyebilirsiniz biz bu şekilde kütüphane bilgisayarından açtık.
https://www.youtube.com/?gl=GB&hl=en-GB linkteki youtube ingiltere sayfası

Son düzenleme:
hayırdır rusyanın ayazında açıkta mı kaldın canim ;) Rus bebelerine mi haykırıyon nedir derdin de bakim hele..:)

Olm çok kötü lan :D bakiiim walla bildiğin kötü. Ama hazır geldik son bahar-kış a kadar kalıp kuzey ışıklarını görmeden dönmemek lazım. Bu projeyi kabul edişimin yegane sebebi :D

Ah şu dımdızlak motora binen kaskı dahi olmayan ve genelde scooter kullanan tayfa yok mu... Dolmuştan minibüsten taksiden daha tehlikeliler.

Sonra vay efendim motorları farkedin, vay efendim motorculara saygı yok! Sen önce kendin bi saygılı olmasını öğrensen gerisi gelecek ama nerde...

Yoğun trafikte en sol şeritde önümde araba olduğunu göre göre arkama dayanıp yol isteyen emekli dayılara sesleniyorum. TRİGER KAYIŞINIZ KOPAR İNŞALLAH.

Bir cocugum olacaktı adını aura koyacaktim.

çakra mı koysaydın acep :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Yoğun trafikte en sol şeritde önümde araba olduğunu göre göre arkama dayanıp yol isteyen emekli dayılara sesleniyorum. TRİGER KAYIŞINIZ KOPAR İNŞALLAH.

kadın çorabı ile denkleştiriverirler yolda mazallah tehlikeli şeyler dileme bakim... daha çok iş olurlar başımıza, bide kadını kurtar falan aman aman :)

çakra mı koysaydın acep :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

kadın çorabı ile denkleştiriverirler yolda mazallah tehlikeli şeyler dileme bakim... daha çok iş olurlar başımıza, bide kadını kurtar falan aman aman :)

emekli dayılar yanlarında kadın çorabımı taşıyor? alla allaaa çok enteresan

Aynaları ve sinyalleri kullanmayan her kim var ise 2 yada 4 fark etmez, bu kişileri silah ile vurasım var. :pr:

Önüm doluyken selektör yapan hayvanın, sağlı sollu beni sıkıştırarak geçmeye çalışması ve benim de sağlı sollu itelememle geçemeyip diğer şeritlerden zorlarken yine arkama düşmesi. Bu olay her tekrarlandığında:"Amma öne geçtin ha, efsane sürüyon, üff" gibi tepkiler veriyorum artık. Bravo canıım, bravo birader, bravo sana da kaynak gözlüğüyle cip kullanan abla ::alkiis::

Olay dayılara geldiğine göre tünelin ucu bombok bi yere çıkabilir. Aman diyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar