AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Beyler ben Aliexpresste 4.7 yıldızlı ve 780 kişinin satın aldığı bir satıcıdan replika akrapoviç marka egzos siparişi verdim.Siparışin ödemesi yapıldı parası kesildi....

2 gün sonra satıcı bana mesaj attı.Sipariş verdiğiniz egzostan kalmamış size başka egzoz verelim yazmış.Bende nasıl yok o zaman neden oraya onu koyuyorsunuz dedim.

Satıcı da bana o halde paranızı iade edelim dedi.Tamam dedim.Aradan 8 gün geçti hala para yatmadı, Aliexpress e mi şikayet edeceğiz para iadesi için napmam gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Beyler ben Aliexpresste 4.7 yıldızlı ve 780 kişinin satın aldığı bir satıcıdan replika akrapoviç marka egzos siparişi verdim.Siparışin ödemesi yapıldı parası kesildi....

2 gün sonra satıcı bana mesaj attı.Sipariş verdiğiniz egzostan kalmamış size başka egzoz verelim yazmış.Bende nasıl yok o zaman neden oraya onu koyuyorsunuz dedim.

Satıcı da bana o halde paranızı iade edelim dedi.Tamam dedim.Aradan 8 gün geçti hala para yatmadı, Aliexpress e mi şikayet edeceğiz para iadesi için napmam gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Dispute açtın mı?

Merak etme paran bir yere gitmez.

hocam kulaklık geldi mi, test ettiniz mi?
logitech in bi kulaklığına benziyor, ben de almayı düşünüyorum da, tavsiye eder misiniz?

daha dün aldım kargoya verıldı bugun, ben hem araştırarak hemde yorumlara göre aldım denıyım buraya tekrar yazarım :) oyun bılgısayarı ıcın aldım bende

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hocam dispute diye seçenek yok.Birkaç gün daha beklesem mi yoksa mesaj atıp bu konuda bilgilendireceğim başvuracağım bir şey var mı aliexpress içinde ?

Dispute yok çünkü alışveriş hiç başlamamış, alışveriş kapanmış gözüküyor. paran 2 ila 8 gün arasında kartına geçmeli. kontrol et, olmadı bi mesaj at aliexprese.

kesin orjinaldir diyemem ama turkiyede satılanlarla aynı resimler kullanılıyor urun de aynı ve kaliteli gelirse tekrar yazarım aliexpress te de bayagı satılmıs bi kac gun sonra elime ulastıgında daha iyi bilgi verebilirim

resimdeki şekilde görüyorum kargo takipte. MAyıs ayının 4 ün de türkiyeye giriş yapmış fakat aradan 24 gün geçmesine rağmen ürün hala elime geçmedi. 6 dolarlık ürün fakat benim için önemi büyük. Varmı aynı durumda olan, Tecrübe eden birileri ?

[url]http://i.hizliresim.com/4lLBqQ.png[/url]
resimdeki şekilde görüyorum kargo takipte. MAyıs ayının 4 ün de türkiyeye giriş yapmış fakat aradan 24 gün geçmesine rağmen ürün hala elime geçmedi. 6 dolarlık ürün fakat benim için önemi büyük. Varmı aynı durumda olan, Tecrübe eden birileri ?
gelir hocam bir yerlerde oyalanıyordur ya da çinden bir mal daha gelecekse ptt ikisini bir getiriyor benim de böyle bir durum olmuştu

Dispute yok çünkü alışveriş hiç başlamamış, alışveriş kapanmış gözüküyor. paran 2 ila 8 gün arasında kartına geçmeli. kontrol et, olmadı bi mesaj at aliexprese.

Bugun 18 gün geçti hala para yatmadı.Satıcıya mesaja attım dönüş yapmadı.Aliexpress e nasıl mesaj atacağımı bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba, bizim para güme gitti galiba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar