:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::

hergün esenyurt-bağcılar yaptığım güzergahta trafiğin eksik olmayışı malum.ve emniyet şeridinde güvenli ve dikkatli seyirime arkadan son gaz gelip sollamak için her türlü beden dilini kullandığı motodaş arkadaşım saygısızlık örneği gösterip afilli motoru ve artçısıyla adeta nispet yapar gibi tam da geçiş anında havalı bir deparıyla uzaklaşması hem benim tarafımdan tüm küfürlere maruz kalması hem de tüm dikkatimi dağıtmasına yeter artık arkadaş ! ulan motorcu motorcuya yapmasa bari :D

Her mart ayında bodrum da doguran kediden de yavrularından da bıktım usandim artık. Kilini tüyünü geçtim de birandayi nasıl açıyorlar onu anlamıyorum. Karabiber toz biber sirke hepsini denedim ama nafile. Her sene ayni sey, git baska yerde dogur arkadaş. Neyse bir iki hafta sonra çıkıp giderler diye ellemiyom.

Dün 2. köprü yolunda trafik akış hızı 90 100 olduğu için fıtı fıtı mondialimle emniyetten 70 ile giderken arkamdan gelip yol isteyen toyotalı arkadaşa ve tüm ailesine burdan haykıra haykıra selamlarımı yolluyorum... ::angry2::::rantinp:

ard arda msj yazınca msj yazmak için misal 5 saniye var diyince içimden sayıyıyorum.. 5 4 3 2 1 .. tamam şimdi gonderebilirim..

ama bazen çok acele ediorum 48 saniye diyince .. 48 47 46 45 ... tutturamıorum uzun sürüo msjdan da çıkamıyorum öle bir paradoks yasıorum.. :silent:

İşyerimde bu site ve haber siteleri vs. dışında face, youtube, film siteleri gibi çoğu site açılmıyor deliriyorum :pr:

Bir ara hepsi serbestti rahattım ama bilgi işlemden bi ayar çektiler heralde aylardır engel var pc bana bakıyor ben pc ye . Yapacak iş de yok zaman geçmiyor

İşyerimde bu site ve haber siteleri vs. dışında face, youtube, film siteleri gibi çoğu site açılmıyor deliriyorum :pr:

Bir ara hepsi serbestti rahattım ama bilgi işlemden bi ayar çektiler heralde aylardır engel var pc bana bakıyor ben pc ye . Yapacak iş de yok zaman geçmiyor

httpS://www.facebook.com S koy bakalım it ciniz üşengeçse girebilirsin :)

kardeşşşşş çıkması mevcut bizde komple değişim yapmıştıkkk sol grenajı ordan kaldı almadıysan yardımcı olayım :)

Vpn programı kullanın iyi gelir

httpS://www.facebook.com S koy bakalım it ciniz üşengeçse girebilirsin :)

Yok yine olmuyor. Fortinet mi ne haltsa herşeye engel koyuyor

Vpn programı kullanın iyi gelir

O tarz işlerden pek anlamam pc ye zarar verir sonra iş alırım başıma. Üniversitede spotflux, hola felan kullanırdık ama onlarda sorunlu

Ve o programları indirmek için bile yasaağı geçmem gerekiyor

Son düzenleme:
Haftaiçi güllük gülistanlık gidipte haftasonu hava bozuyor ya kendimi kandırılmış hissediyorum. :queen:
2 gün iznimiz var zaten az gezsek kötü mü :bounce:

F54

Kış mevsiminde 4 tl ye Düşen benzin yazın neden 5 tl ye çıkıyor

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
MT ye motosiklet eğitimi bölümü açıldı haberiniz varmı millet diye bi tarafımı yırtarak haykırıyorum :)
Bu da işe yaramazsa "Angelina Jolie nin sansürsüz videoları" gibi trol başlıklar açıp içinde eğitim videoları yayınlamayı düşünüyorum.

Yok yine olmuyor. Fortinet mi ne haltsa herşeye engel koyuyor

O tarz işlerden pek anlamam pc ye zarar verir sonra iş alırım başıma. Üniversitede spotflux, hola felan kullanırdık ama onlarda sorunlu

Ve o programları indirmek için bile yasaağı geçmem gerekiyor

s i küçük harfle koy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar