Fetullahın okullarından , türkiyedeki tarikat yapılanmasından ve en önemlisi bizim yobaz hükümetten rahatsızlar. Feto buraya bir okul bile açamadı. Diğer cemaat veya tarikatları da kapılarından sokmuyorlar. Bu yüzden vize var. Gerçi havalimanında vizeyi veriyor ama yine de var.
Oturduğun yerden Azerilerin ne olduğunu sormadan etmeden süper ön yargıyla anında çözdün yani. Yani bir vizeden bu kadar neticeye saniyede ulaşabiliyorsan sen baya büyük adamsın harcanıyorsun buralarda gardaş!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Azerbaycan konusu 3 kıtada at koşturan bundan önceki devletimizin doğu politikasına kadar gider...
Kardeş dediğin, basit bir "arkadaş" değildir, seçmezsin. Vardır.
Beğensen de kardeşindir; beğenmesen de.
Hocam bunlar aslını kardeşini inkar eden adamlar malesef. Bize vize vermedi diye kardeşlikten silecek kadar kardeş olan biziz. Bu öyle bir zihniyet ki bilip bilmeden basit bir vizeye bile kardeşini satıyor, yani kardeşlikten saniye de siliyor.
Azerisi Türkü Kürdü hepsi kardeşimdir. İnansın inanmasın birlikte yemek yiyorsak, aynı topraklar için yaşayıp aynı havayı soluyorsak ben durumu bilip anlamadan hiç bir din dil ve ırka ayrımcılık yapmam, yapamam ve evet ben Elhamdulillah müslümanım. Benimle aynı inancı paylaşmayan İslama kesinlikle uymayan hiç kimsenin yaptıkları hatta benim yaptığım ve yapacağım hatalar İslam'a mal edilemez, edilmemelidir.
Lütfen hakaret etmeden, din dil ırk ayrımı yapmadan yorum yapalım. Olmaz mı? Çok mu zor?
Forum yönetiminden rica ediyorum. Ya forumda siyaset, din gibi konular, mesajlar tamamen yasaklansın ya da benim üyeliğimi iptal edin sizde kurtulun bende kurtulayım.