Türkiye motosiklet üretiyorda adam kullanmıyor sanki
Yazdığımı tekrar okumanı öneririm.
Türkiye motosiklet üretiyorda adam kullanmıyor sanki
Her gün bir yeni bilgi:
Kenan Sofuoğlu, senin ecnebi ecnebi diye yerdiğin adamın yaptığı motorla dalgalandırdı o bayrağı bayrağı.
Bonus Bilgi:
Kenan'ı kıskanıyor dediğin "ecnebi"ler, Kenan'ın 3-5 sınıf üstü yarışlarda şampiyonluk yaşıyorlar.
Ben eminim Kenan o üst sınıflar da da aynı başarıyı yakalar, bir roportajında 20 milyon euroluk sponsor bulması halinde üst sınıflarda yarışabileceğini söylemişti, yani beceremediğinden yada daha az başarılı olduğundan değil.
Moto2 Dünya Şampiyonası
Aktif yılları :20102011
Motor üreticileri :Suter-Honda
Şampiyonlukları :0
Superbike Dünya Şampiyonası
Aktif yılları : 2008
Motor üreticileri : Honda
Şampiyonlukları : 0
2008 Şampiyonası pozisyonu : 0
Ben eminim Kenan o üst sınıflar da da aynı başarıyı yakalar, bir roportajında 20 milyon euroluk sponsor bulması halinde üst sınıflarda yarışabileceğini söylemişti, yani beceremediğinden yada daha az başarılı olduğundan değil.
Daha çok bilinmesi MotoGP'yi çok daha iyi yapmaz, burada 1. Lig 2. Lig durumu söz konusu değil.
Rekoru kenan değil H2 yapıyor o motoru bizim cg ci gençlere ver düzde 450 yaparlar :thumleft:
Şu adamıda bi türlü sevemedim gitti
Adam temde fln 391'e uzuyor. Allah muhafaza,hiç iyi bir şey değil. Senin bu saattten sonra hızla, şunla bunla, ne işin olur ki. İyi bir adın var, paranı kazandın, ferrariye biniyorsun, ya bırakta motora sadece pistte bin.. Otobanda 391 yapmak nedir. Ölüp gidecek mazallah.
Bayrağımızı defalarca ecnebinin gözünün önünde dalgalandıran Kenan'ı mı sevemedin? Sevmek zorunda değilsin tabi ama saygı duymak lazım, sen kıskanıyorsun çekemiyorsun adamı, tıpkı ecnebiler gibikıyak delikanlıymışsın helal olsun.
Mesela ATA'mızı, askerimizi vb sevmeyebilirsin bu senin içindedir, yalnız bunu bir mecliste söylersen art niyet ararım kardeş.
otobanda değil abi kendisine ait sakaryada yarış pisti var orada basmış.
Bu da iyiydi :mrgreen: . MotoGP en üst klasmandır. Moto 2 , Superbike , Super sport , super stock , moto 3 vs vs diye gider ( sıralama hatalı olabilir. ) .
Sakaryadaki pist çok küçük o kadar hıza ulaşamaz.otobanda değil abi kendisine ait sakaryada yarış pisti var orada basmış.
Evet sanırım tatile çıkmaya ihtiyacım varNeden birkaç gün tatile çıkmıyorsun Jonathan?
Rekoru kenan değil H2 yapıyor o motoru bizim cg ci gençlere ver düzde 450 yaparlar :thumleft:
Şu adamıda bi türlü sevemedim gitti