evet arkadaşlar geçen haftalarda motorumla 4000 km yi devirmiştim.. ve bakıma ihtiyacı vardı motorumun gerçi kendim yağını değişmiştim ama yinede servise göstermek lazımdı :queen:
en yakın servismiz olan ŞANLIURFA honda servisine Blackhawk abiminde daha önce motorunu orda bakıma sokması ve servisi öve öve bitirememesininde etkisiyle gitmeye karar verdim... ama bi sorun vardı urfa-tatvan arası 400 km ve havanın siirt ten o tarafa çok sıcak olduğunu duydum ve yollarda çalışma varmış , ben yinede gitmek istiyordum ailem karşı çıktı motorla gitmeme bende böyle bir çözüm buldum..:queen:

sonra ilk urfa arabasına attığımgibi yola düştüm :bounce:
7 saatlik sıkıcı ve sıcak bir otobüs yolculuğu sonunda akşam saat 8 de urfaya vardım... otogarda otobüsten motoru indirdimdim :cat: arkadaş yanıyorum çok sıcak çok :queen:
otogardan çarşı merkezine gittim orda otoparkı olan bi otel aradım bana 5 yıldız bi otel tarif ettiler oraya gidip motoru otoparkına bıraktım sonra bi urfa gecesi yaşıyalım diye kendimi yaya vurdum urfa sokaklarına... hayatımda böyle sıcak bi memleket görmemiştim geceolmasına karşın yanıyo yanıyo balıklı göle gittim mükemmel yerler oralar bayıldım...sonra otele gidip uyumaya çalıştım sıcaktan sabaha kadar uyuyamadım sabahın 4 ünde uyudum 6 da kalktım giyinip otelden ayrıldım kahvaltı yapmak için yollara düştüm...
kahvaltı yaptıktan sonra saat 7.00 de servisin yolunu tuttum bi gittim ki servis kapalı kaldıkmı kapıda :cherry:
motoru sevisin önüne çekip oralarda gezmeye başladım saat 8.30 da sonra servis açıldı
servisin ustası ekrem usta savaş abininde anlattığı gibi çok sevecen insanlar benimle çok ilgilendiler motoru parça parça sökmeye başladı bi ara korkmadım değil motor elden gitti diye :queen:
burdada motoruma alarm takıyoruz motoruma :queen: hehe
ve sonunda motorumla beraber ekrem ustayla hatıra fotoğrafı çekiyoruz
ve benim canavarın son hali :queen:
komple motoruma bakım yapam ekrem usta ön far ampullerimi de değişmesine rağmen toplam 30.00 ytl benden ücret aldı motorum şuan ilk almış olduğum gün gibi oldu sağolasın ekrem usta
50 ytl de alarm için verdim sağolsun onuda taktı hani anahtarı sustalı olanlarından uzaktan çalıştırmada var artık motorumu anahtarsız kullanıyorum :queen:
ve aynı gün saat 15.30 otobüsüne motorumu attığım gibi memlekete geri döndüm