Oncelikle hayirli olsun. Wonderi 2 sene boyunca dağ tepe, arazide kullandım. 4500 km boyunca hic yolda birakmadi. Yagini degistir, bakimini yap, seni hic uzmez. Her turlu sikinti icin mutlaka yetkili servise git. Motorunu garanti disi birakma. Cunku garanti suresince olabilecek arizalar ucretsiz yapiliyor. Benim gosterge paneli arizalandi, devir saati gostermiyordu, ucretsiz komple degisti. Zaten bu motor Yuki dir. O yuzden butun parcalari uyar. Ben arazide kullandigim icin topcase isine girmedim, motorun dengesini bozuyor. Yan heybe canta kullandim. Karsilastigim tek sikinti, soğukta jikle cekili olmasina ragmen zor calismasiydi. Meğer jikle telinin ayari bozukmus. Gerdirince duzeldi. -15 derecede bile tek marsla alir hale geldi. Tabi ben bu problem yuzunden cok sikinti cektim. Sabahlari ugras dur. 3 tane servis gezdim cozemediler. Sonra bir arkadas bi bakayim dedi, sen jikleyi cekiyorsun ama telde bosluk var tam cekmiyor... Yani servislerde is yok. Hic birsey bilmiyorlar. Ama yinede garanti suresince mecbur gidicen. Sonra yagini değiştir, zincirini yagla, gevseyen vidalari sik, bin gitsin.