- Konu Yazar
19 Mayısı haftasonuna bağladım, 20 Mayıs içinde başka bir merak ettiğim Sadağı Kanyonuna bir gezi yaptım. Turun toplam mesafesi 135 km tuttu, bunun 130 kmsi orman,doğa içinde olması ayrı bir güzellikti.

Nilüfer/Bursadan çıktım, sabah serinliğinde vardım Orhaneli ilçesine,kalmış 9 km

Ormanın içinde kayalar gözüküyor

Aşağısı uçurum, bir dere akıyor

Kanyonun girişinde gözetleme kulesi

Kule çok doğal

Vardım Sadağı Kanyonu merkezine, Motosikletimi çektim gölgeye, bundan sonrası yaya

Başladım yürümeye, sizleri bir süre fotolarla başbaşa bırakayım

Yok öyle hep köprü, arada mecbur dereden çıplak ayak geçecen

Kanyon gezisi bitti, geri dönüş. Bu arada Orhaneli Belediyesi çalışıyor, kendilerine teşekkürler, gerçekten emeklerine saygı::biggrinn

Karnım acıktı, dediler Orhaneliye gideceksin, hay hay. Tembellik yapıp takmadık arkaya çantayı, yoksa doldururdum çantaya neler neler, yakardım ateşi, neyse
Dönüşte Uludağ gözüküyor

Geldim Orhaneliye, Karagöz heykeli

Karnımı doyurmak için çektim yol arkadaşını yanıma

Dönüşte GöynükBelen üzerinden, Keles yolundan dönüş yapayım değişiklik olsun, bu yoldan da Uludağ bayağı Ulu...

Baraj kenarında su molası, birde fotolarımız olsun

Eve varmadan hadi bide Misi köyünde kahve keyfi dedim

Güzel bir gün geride kaldı
Bana kalan keyif ve huzur
Darısı başka güzel yerlere
Ham bana hem sizlere

Nilüfer/Bursadan çıktım, sabah serinliğinde vardım Orhaneli ilçesine,kalmış 9 km

Ormanın içinde kayalar gözüküyor

Aşağısı uçurum, bir dere akıyor

Kanyonun girişinde gözetleme kulesi

Kule çok doğal

Vardım Sadağı Kanyonu merkezine, Motosikletimi çektim gölgeye, bundan sonrası yaya

Başladım yürümeye, sizleri bir süre fotolarla başbaşa bırakayım

Yok öyle hep köprü, arada mecbur dereden çıplak ayak geçecen

Kanyon gezisi bitti, geri dönüş. Bu arada Orhaneli Belediyesi çalışıyor, kendilerine teşekkürler, gerçekten emeklerine saygı::biggrinn

Karnım acıktı, dediler Orhaneliye gideceksin, hay hay. Tembellik yapıp takmadık arkaya çantayı, yoksa doldururdum çantaya neler neler, yakardım ateşi, neyse
Dönüşte Uludağ gözüküyor

Geldim Orhaneliye, Karagöz heykeli

Karnımı doyurmak için çektim yol arkadaşını yanıma

Dönüşte GöynükBelen üzerinden, Keles yolundan dönüş yapayım değişiklik olsun, bu yoldan da Uludağ bayağı Ulu...

Baraj kenarında su molası, birde fotolarımız olsun

Eve varmadan hadi bide Misi köyünde kahve keyfi dedim

Güzel bir gün geride kaldı
Bana kalan keyif ve huzur
Darısı başka güzel yerlere
Ham bana hem sizlere