(gidiyoruz) 10.Geleneksel Motosiklet.net - Yuvacık Gezisi 5 Haziran 2016 Pazar

Eğer katılırsam ilk olacak ta gezi günübirlik değil mi 5 haziran sadece, kamp ne zaman?

Yolda sadece yuvacikran baraja cikmaya 500 metre kala cakilli bir yer var onun haricinde yol iyi. Dün oradaydim

Gelmeyi çok isterim umarım bi şekilde ayarlarım. Git gel ortalama 450+450
Pazar sabah yola çık, aynı akşam geri dön. Sonra Pazartesi iş.
Ben bunu biraz düşüneyim.

Yaz bakalım beni de. gelirim büyük ihtimal. Mekan güzelmiş. Rakı var mı ?

Super Moderator
Cbr ı sattım,1 haftaya nc alıyorum esrayı atar arkama gelirim abi +1 :)

Hayırlı olsun çok sevindim..

...:::Güncel:::...

1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
5- Ahmet Turan Peker (kamp)
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10-Ramazan Can
12-Safak3457
13-Antilop_skul+1 +kamp
14-YouSuffer
15-Kurubuz
16-...

Nasip kısmet olursa bizde 3-5 arkadaş bursadan gelebiliriz günübirlik

Arkadaşlar merhaba İstanbula yeni taşındım açıkçası şu anda tek arkadaşım motorsikletim. Bu tura katılmak istiyorum ve ilk olacak benim için. daha önce grup gezisi yapmadım hiç. ilk sayfayı komple okudum ama kamp diyen var günübirlik diyen var. p.tesi iş var bilirsiniz aynı gün dönülüyor mu? biraz detay veren olursa sevinirim

Super Moderator
Arkadaşlar merhaba İstanbula yeni taşındım açıkçası şu anda tek arkadaşım motorsikletim. Bu tura katılmak istiyorum ve ilk olacak benim için. daha önce grup gezisi yapmadım hiç. ilk sayfayı komple okudum ama kamp diyen var günübirlik diyen var. p.tesi iş var bilirsiniz aynı gün dönülüyor mu? biraz detay veren olursa sevinirim

Etkinlik alanına Cumartesiden gitmek isteyenler gidip kamp atacaklar. Gezi ilk mesajda belirtildiği gibi tek günlük bir gezidir.

Super Moderator
peki katılım için kiminle iletişime geçmemiz gerekiyor? motorsiklet türü cc si fark ediyor mu?

Herhangi bir sınıf kısıtlaması yok, yola çıkarken hacime göre gruplandırmalar yapıyoruz, bir nevi hızlı grup, yavaş grup şeklinde 2 parça gidiliyor. Sormak istediğiniz bütün detayları başlık altında bana sorabilirsiniz.

Merhaba, sizler zaten bir gurup olmuşsunuz. Bizlere yer var mı? Tuzlada oturuyorum. Bu geziye katılmak isterim. Gurup sürüşü mü yapacaksınız yoksa koparan gidecek mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
burası kocaeline kaç km uzaklıkta ve bursa ya kaç km uzakta olmazsa ben tek bursa dan çıkıp gelebilirim kocaeline :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar