Yağmur + Motosiklet + Kaza + Aşk ne ararsan var !

kaç kez paylaşıldı şu video bu forumda ben bile bilmiyorum ama eminim kim olsa arkasındaki sevdiği biriyse aynı şeyleri yapıcaktır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın kız arkadaşı var benim hiç kız arkaşım olmadı öyle bir sarılırımki kan dolayışı durur otonom sistem durur ölür kız, o derece hiç kız arkadaşım olmadı :D

Sana azcik para destegi cikalim da git kendine sisme kiz arkadasi al. Sarilma antrenmanlari yap ki gercegini oldurmeyesin yanlislikla :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
belden aşağı vurmayın ya öyle değil :D hiç kız arkadaşım olmadı bilmiyorum nasıl bir his

belden aşağı vurmayın ya öyle değil :D hiç kız arkadaşım olmadı bilmiyorum nasıl bir his

bazen mükemmel bezen hayatının en berbat olduğu anlar gün geliyor en sıkıcı şeyler bile hiç olmadığı kadar eğlenceli oluyor tadını sevmediğim yiyecekler bile sana çok lezzetli geliyor,ama bazen her güzel şeyin başlangıcı olduğu gibi bitişide oluyor işte o zaman eğer gerçekten sevdiysen en kalabalık yerde bile yalnız hissediyorsun insanların dedikleri bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor resmen

Kimse yapmamış barii ben yapayım.:p

1439566632469_17487c50d21b78a42f0709ef231aa19d.jpg

O adamla kadın evlendi, çocukları şu an kreşe gidiyor. Biz de hala bakıp ibret alıyoruz.

Rönesanstan sonra yakalayamadık bi türlü şu ecnebileri..

adamın kız arkadaşı var benim hiç kız arkaşım olmadı öyle bir sarılırımki kan dolayışı durur otonom sistem durur ölür kız, o derece hiç kız arkadaşım olmadı :D

Kardeşim ilk defa gördüğünde heyecandan çift sanabilirsin ama gerçekten çift. Şaşkınlığa düşmeyesin diye dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O adamla kadın evlendi, çocukları şu an kreşe gidiyor. Biz de hala bakıp ibret alıyoruz.

Rönesanstan sonra yakalayamadık bi türlü şu ecnebileri..
Harbiden...

Ne sanssizimm hiç sevilmedim boyle:))izlemeyeydim iyiydi psikolojim bozuluyor :)))

Yalnız kiza sarılması doğru bir hareket olmamış... çocuk daha fazla bir ivme ile sürükleniyordu kiz sanki daha yavassti.. kizin sanki daha çok sürüklenmesine sebep olmus, bence daha zararlı bisey yapmış.. bence olmamış.

Bu arada mağara adamları yollamissiniz ama bende ilk defa izledim ben kaçıncı yy dan kalmayim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar