Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani motoru satıp elinde kaskla dolmuşla eve dönersinya...
ekipmanları içinde bir buruklukla çıkarır askıya asarsın. sonra gece olur motoru koyduğun yere bakarsın yok. büyük bir boşluk var orada sonra resimlere bakarsın. 1 hafta sonra ekipmanlara bakarsın 2 hafta sonra gider yeni motor alırsın
İlk anlarda Önce bir burukluk olsada yeni alacağınız motorun heyecanıyla o otobüs yolculuğu bile hayatınızdaki en zevkli ve keyif aldığınız yolculuğa dönüşüyor.
ta esenyurttan alıcı kişinin yanına alibeyköye gidip daha 10 dk önce benim olan motoru onun üstünde görmek çok fazla koyuyor adama hatta yazarken de zoruma gidiyo ama Allah kaza bela vermeden kullanır inşAllah..
ben motoru satarken seviniyorum, (2 kere sattım) mutlu oluyorum sen neden üzlüyorsun için burkuluyor ))
yakında şimdiki motorumuda satacağım(emin konuşuyorum, çünkü geçmişte 2 tane sattım), çok daha mutlu olacağım, biliyorumki üst seviye motora geçiyorum, buda bana haz veriyor..