Merhaba arkadaşlar, bende siyah beyaz bir pulsar 200 ns ile aramıza katılmış bulunuyorum. Motosikletimi alalı 3 gün oldu. 85 km deyim. Rodaja uygun kullanmaya dikkat ediyorum. Motosikletimi sakarya pamukova daki yıldırım motor dan aldım. Peşin 8000 e bıraktılar. Genel olarak bahsetmek gerekirse. Gidişi, ivmelenmesi harika. Rodaj dan sonra çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gördüğüm negatif yanlar ise aynalar ve debriyaj ayarı. Bunların dışında benim dikkatimi çeken negatif bir durum yok.
Yakın zamanda plaka ve ruhsat çıkaranlar ne kadar ödediklerini yazarlarsa sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
http://imageshack.com/a/img923/6521/XWhfS9.jpg
9 Mayıs 2016 Ankara, Ruhsat Masrafları;
Ruhsat 190 + Dosya parası ve yazılması 17,50 + plaka ve şoförler odası harcı 21,5 = 229 TL Toplam Bedel
yaş 37 plaka Ankara 6. kademe indirim mevcut, Sompo Japan zorunlu sigorta 522 TL.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Sen o motoru arızalı diye götür geri ver.
Satarmıyım hiç.. eğer rodajda tüketim bu ise rodaj sonrası 2 lt tüketir.. :cherry:
gerçi şimdi hiç devirli kullanmıyorum..devir 4-5 aralığında sürekli en fazla 6-6,5 çıkıyorum.. rodaj sonrası.. daha fazla yaktıracağım kesin..