Videoyu tam izleme fırsatım olmadı lakin sol üstteki resime göre yorum yapacak olursam, fransa kraliyetinin arması bulunuyor kask... Bu modeli seçmenizin bir önemi var mı?
O yağ ile vizördeki yayın olduğu alanı yağlayacaksın. aynı zamanda yılda 2 kere birde vizörün oturduğu plastikleri parmağının ucuyla o yağ ile geçirmeni tavsiye ederim. güle güle kullanman dileklerimle.
güzel günlerde kullanın...
bende yeni neotech aldım inanılmaz sessiz bir kaskmış... emsali schubert gibi ağır da değil
Ağırlık sizin için önemliyse hata yapmışsınız.
Shoei Neotec (L) - 1812 gr
Sschuberth C3 (L) - 1550 gr
Kask ağılıklarını karşılaştırırken aynı boyutta olmalarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin L ile XL arasında 200 gr farkedebiliyor.
Bkz: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-helmets/motorcycle-helmet-weights.htm
neotech L ağırlığı 1615 dir. + aksesuar varsa(çene+burun) 1650'dir.
Mutfak tartısıyla ölçtüğüm için Schuberth'in 1550 gr olduğuna eminim, Neotec için yukarıda (ve aşağıda) linkini verdiğim sitenin yalancısıyım. Eğer Neotec gerçekten 1600 küsursa lafını etmeye değecek bir ağırlık farkı yokmuş aralarında.
http://www.webbikeworld.com/motorcycle-helmets/motorcycle-helmet-weights.htm
Yok ben konuya açıklık getirmek için yazdım. bizzat kendim kullanıyorum ve resimde gönderebilirim. amacım sidik yarışı değil yanlış anlaşılmasın. her iki kaskta oldukça güzel.. alanı memnun eder kesinlikle..