Kabataş Buz Motor

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Balans makinesi var :)

Turan abiyle beraber bir hafta önce taktırdık lastik.

Super Moderator
Pek alternatifi olmayan avrupa yakasında Michelin lastik satan bir bayii. Balans makinesi yok ama lastikleri makine ile takıyo. Balans yapmıyo lastiklere.

Balans varmış, demekki gidip görmeden yorum yapmak pek de doğru değil he ne dersin? :) :pr:

Kabataş deyip durmayın içim bir hoş oluyor.

pr_01_4816.png

Alternatif olarak şirinevlerde Apo usta var Kuzgun motor... Hem balans makinesi var (bi ton paraya aldığını biliyorum) ayrıca işini çok düzgün yapar... gözünüz asla arkada kalmaz...

@Emreerol hasanpaşa da eski buz motor yeni zenn motor var. bende lastiklerimi orada degiştirdim.

hafta sonu gidiceksen biraz kalabalık oluyor arayarak git. lastik satıyorlar ordanda alabilirsin kendinde götürebilirsin son olarak balans var :)

Demekki lastilerimi buz motordan alıyorum sağolun beyler.Bu arada metal sibob taktırıcam.Kauçuklar çatlıyor ve güvenmiyorum.Metal sibob kapağı taktırmak daha güvenli olucak herhalde ?

ben bugun geçerken kabataştan sordum, kredi kartına tek çekim yapıyorlarmış, lastikler + takma + balans 360 dedi. lastikleri getirirsek ise 60 tl olur dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar