yaylalar yaylalar :)

F54

mrb arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler.
15.05.16 da yaptığımız soğucak yaylası gezi fotoğraflarını sizinle paylaşmak isterim
çok keyifli bi günde hava azcık bulutlu diye fazla uzağa gitmedik ama çok keyifliydi çay kahve semaver kavurma muhabbet 10 numara oldu..

işte resimler...

benim şero soğucak şelalesi :)

yaz geldi sanırım..

üzermizdeki kötü enerjiyi atarken biz.

günün anlam ve önemini anlatan resim :p

şero çamura siplendi :) :)

gel keyfim gel :p

benim çamura battığım yerde buda batmış garibim...

birkaç ta video atayım bari :)

https://www.youtube.com/watch?v=DxKGI0muISc&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=cTyjPivxjBU&feature=share

türküyü de patlatırız yani... :) :)

https://www.youtube.com/watch?v=NXYWPn6aOLE&feature=share

daha güzelleri size nasip olur inş
kazasız sürüşler

Son düzenleme:
Merhaba,

kirlenmek güzeldir !

Yalnız o yemeği görmeyeydik iyiydi bu saatte :mrgreen:

O aracın öyle bir yolda ne işi var anlamadım açıkçası neye güvenip öyle bir yola çıkmış acaba çok merak ettim

Vay gardaşım,sac kavurma var orada,şimdi orada olmak vardı anasını satayım demek geliyor içimden, çamur dahil hepside çok güzeldi,gönlünüze sağlık, Eskişehir den selam olsun hepinizede...

F54

O aracın öyle bir yolda ne işi var anlamadım açıkçası neye güvenip öyle bir yola çıkmış acaba çok merak ettim

ne olurki öyle bi yolsa
olabileck en kötü senaryolardan biri olmuş
çekecek adam da bulmuşlar ama bmw çeki demiri nereye bağlanacak onu bulamadılar :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Vay gardaşım,sac kavurma var orada,şimdi orada olmak vardı anasını satayım demek geliyor içimden, çamur dahil hepside çok güzeldi,gönlünüze sağlık, Eskişehir den selam olsun hepinizede...

saol mesut abi birgün senide bekleriz kısmet olursa
sana da
güveçte kuzu yaparız :)

Yayla, temiz hava, çamur, matur, sac, demli çay..

Masamda 3 haftalık buz tutmuş yarım kola'nın çözülmesini bekleyen bendeniz...

başlığı yayalar yayalar okudum merak ettim girdim içeri gezi çıktı karşıma eğlenceli ve uğraştırıcı bir gezi olmuş :) yemekte ağız sulandırıyor hani :D afiyet olsun :D

F54

başlığı yayalar yayalar okudum merak ettim girdim içeri gezi çıktı karşıma eğlenceli ve uğraştırıcı bir gezi olmuş :) yemekte ağız sulandırıyor hani :D afiyet olsun :D

Bazen bana da aynısı oluyor hızlı okumaya çalışmaktan veya konsantre olunmadığından oluyor böyle :)
Baya eğlendik güzeldi yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

Hayat BİR 'andan ibaret vayy bea , saatler geçince masada'ki mey değişiveriii , bütün bunlar sen'in teşvikin ile, tümü boynuna :p

Sen azcık oksijen alsan hiçbirşeyin kalmaz :)
Rakı yı sel al kavurmayı ben yapayım hiçbirşeyciğin kalmaz
Çivi gibi olursun :p

Motorları çamura sokmayaydınız iyidi ama diyecem adam BMW yi sokmuş.
Emeğinize sağlık, güzel sürüş olmuş...

Super Moderator
Yuvacığa da gelin be! Canım çekti resmen.. Çamur olayına karşı şuanda yorum getiremiyorum ama keyifli..

F54

Motorları çamura sokmayaydınız iyidi ama diyecem adam BMW yi sokmuş.
Emeğinize sağlık, güzel sürüş olmuş...

çamura da sokarız toprağa da ne olurki sonuçta birkaç parça demir parçası hepitopu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

kenardan geçemediniz mi...

kenardan geçince pek keyifle olmuyor bu işler kirlenmek güzeldir kısacası tavsiye ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Yuvacığa da gelin be! Canım çekti resmen.. Çamur olayına karşı şuanda yorum getiremiyorum ama keyifli..

başgan yakında bu çamurda yuvarlanacağız :)
tek disk nc yi satıp çift disk tenere alacağım kısmetse bakalım :) :)

yuvacık olayı biraz karışık motoru pazartesi veriyorum belki birileri artçı alır geliriz yüz yüze tanışırız iki muhabbet eder iyi olur ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar