Bu Nc sevdası nedirİbrahim Mt seviyor
![]()
Kadir İnanır repliği geliyor.
-NC'yi seveceksiniz...seveceksiniz ülennn!!
Bu konuyu Nc sayfasında tartışalım. Acele et. Barbaros abi ilana çıkarmış olabilir motoru
![]()
Çok imrenerek okudum. Tebrik ederim herkesi. Bende 11 yaşındaki oğlumla böyle kamp gezileri yapmak istiyorum. Umarım birgün yapabilirim. Fakat aklıma takılan birşey oldu. Bukadar malzemeyi motorlara nasıl sığdırdınız ? Örneğin katlanır kamp koltukları falan bayağı hacimli eşyalar ? tencere tava falan zor olmadı mı ?
en iyisini yapmissin abi. Zaten sen dun donuste daha motor uzerindeyken ayaklari uzatip dinlenmeye baslamistin.
Yalniz ben dun tam o viraj cikisinda sıkışık trafigi gec farkettim. 145km hizi gordum, kafami kaldirdim trafik. Bu sefer oldu dedimBir de frenleri kotu diyolar. Vallahi baska motor olsa zor dururdu. Kisa mesafede durduk. Az daha 20 gun izin aliyordum isyerinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Abi o yol cok guzeldi. Cocuklugumda gitmistim en son. Gidelim sık sık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
İbrahim, aldir Hüseyin'e de bir motor ya da bi nc alip rahat gezin![]()
![]()
en iyisini yapmissin abi. Zaten sen dun donuste daha motor uzerindeyken ayaklari uzatip dinlenmeye baslamistin.
Yalniz ben dun tam o viraj cikisinda sıkışık trafigi gec farkettim. 145km hizi gordum, kafami kaldirdim trafik. Bu sefer oldu dedimBir de frenleri kotu diyolar. Vallahi baska motor olsa zor dururdu. Kisa mesafede durduk. Az daha 20 gun izin aliyordum isyerinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
İbrahim, aldir Hüseyin'e de bir motor ya da bi nc alip rahat gezin[/QUO
Yol güzel gerçekten bu mevsimde tam seyirlik mola vere vere gezeceksin
Herşey güzeldi kamp gidiş geliş yemek çay herkese teşekkürler çorba iyiydi valla ilaç gibi geldi listeme yazdım kampta sabah olması lazim
Çok imrenerek okudum. Tebrik ederim herkesi. Bende 11 yaşındaki oğlumla böyle kamp gezileri yapmak istiyorum. Umarım birgün yapabilirim. Fakat aklıma takılan birşey oldu. Bukadar malzemeyi motorlara nasıl sığdırdınız ? Örneğin katlanır kamp koltukları falan bayağı hacimli eşyalar ? tencere tava falan zor olmadı mı ?
İbrahim, aldir Hüseyin'e de bir motor ya da bi nc alip rahat gezin![]()
kardeşim motor işi şimdilik zor ama ortam güzel olsa tabiki iyi olur inşallah ilerleyen zamanlarda şimdilik yolcu olarak takılcaz![]()
Yerin hazir Huseyin. Ben de genelde yalniz takiliyorum. Mt'nin artci selesinden ya da Ibrahim'den bir sikayetin olursa beklerizNc'nin artci selesi biraz daha rahattir.
Yerin hazir Huseyin. Ben de genelde yalniz takiliyorum. Mt'nin artci selesinden ya da Ibrahim'den bir sikayetin olursa beklerizNc'nin artci selesi biraz daha rahattir.
kameranın yerini değiştir bence![]()
http://i.hizliresim.com/v4zg5D.jpg
Şu resimi görüp de oğlumu montsuz motora bindirdiğim sanılmasın, tam korumalı montu var fakat iner inmez çıkartıp atmış![]()
Bkamptan çıkardığım sonuçlar
1- Herkes kendi bardağını getirmeli
2- Sabah çorba kesin olmalı
3- Saç kamp için gerekli
4- Herkes kendine yetecek ekmeği almalı (israf oluyor)
5- Semaver olmazsa olmaz
6- Şarjlı kompresör kesin lazım
7- Mümkünse arabayla katılacak arkadaşlar en yardımcı ve yükü çekenler olması nedeniyle lazım
8- Kamp dönüşü yolu çok uzatmamak lazım![]()
Allah nazarlardan korusun
güzel gezmişiniz temiz hava almışınız tekerinize taş değmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
olcaydan alıntı : 7- Mümkünse arabayla katılacak arkadaşlar en yardımcı ve yükü çekenler olması nedeniyle lazım
işte bu ben geçen gezimizde kompresör ve 220 volt elektrik hepsi vardı benim araçta
yerimde gözü olan biri gördüm sanki