Öncelikle merhaba gv 250 ve 650 hakkında bilgi verebilirmisiniz malum 1200 sayfa olmuş ordan aradığımı bulmam yıllarımı alır ikisininde sıfırı üretiliyormu sitesini bulamadım illa 2. El mi alıcaz bi sorun yaşarmıyım 2.elde ve bunlar nasıl motorlar
Merhaba arkadaşlar, Bu hyosung ana firması kim. Arama motorlarının hiç birinde bu bilgiyi bulamadım. Türkiyeden çekildi mi bu adamlar.
2016 modelin 2015/2014 modellerden farki ne var bildiginiz? sifir almak istiyorum 2015/2014'de olan problemeleri(varsa) gidermisler mi?
millet...
birkaç sene evvel kullanırım diye GV250.COM domain adresini satın almıştım
kullanmadım öyle kaldı.. bugün süresi bitti. benden düşer bugün-yarın..
almak isteyen varsa domain talebi yapsın authorization kodunu veririm. kendisi yapar yenilemesini.
boşa düşerse daha yüksek fiyata verirler..
meraklısı varsa haber versin..
Öncelikle merhaba gv 250 ve 650 hakkında bilgi verebilirmisiniz malum 1200 sayfa olmuş ordan aradığımı bulmam yıllarımı alır ikisininde sıfırı üretiliyormu sitesini bulamadım illa 2. El mi alıcaz bi sorun yaşarmıyım 2.elde ve bunlar nasıl motorlar
castrol yağ kullanmayın..
.
castrol yağ kullanmayın
İlk motorum gv250 yi aldım, yardımcı olan, yol gösteren dostlara teşekkür ederim. Daha 20-30 km kullanacak zamanım oldu. Eve geldiğimde garaj önünde durdurdum, garajın kapısını ayarladım tekrar çalışmadı. Dııııttt diye bir ses geliyor, ekran ışıkları bir kaç kez kapanıp geldi, marş sesi gelmedi, bir süre bekleyip denedim bir küçük marş sesi geldi ama sonra o da kayboldu. Akü bitti diye düşünüyorum ama 20 km gezdikten hemen sonra bitmesi normal mi? Akü değiştirirsem garantiye girer mi, girmez ise hangi akü, nereden alınır? Orijinal akü kaç tl dir? Gereksiz pahalı ise alternatifi ne olabilir? Bu arada motor çok keyifli bir motor![]()
İlk motorum gv250 yi aldım, yardımcı olan, yol gösteren dostlara teşekkür ederim. Daha 20-30 km kullanacak zamanım oldu. Eve geldiğimde garaj önünde durdurdum, garajın kapısını ayarladım tekrar çalışmadı. Dııııttt diye bir ses geliyor, ekran ışıkları bir kaç kez kapanıp geldi, marş sesi gelmedi, bir süre bekleyip denedim bir küçük marş sesi geldi ama sonra o da kayboldu. Akü bitti diye düşünüyorum ama 20 km gezdikten hemen sonra bitmesi normal mi? Akü değiştirirsem garantiye girer mi, girmez ise hangi akü, nereden alınır? Orijinal akü kaç tl dir? Gereksiz pahalı ise alternatifi ne olabilir? Bu arada motor çok keyifli bir motor![]()
kafana göre değişim yapma para verdiğinle kalırsın sorun aküden olmayabilir direk yetkili servisine götür.
Hayırlı olsun. insallah yaşadığınız son sıkıntı olur, keyifli sürüşler.
Sanki bir yerlerde temassızlık var gibi.
Aslında video da çektim de nasıl koyacağım bilmiyorum, çalışmaz durumda olan gv250yi yetkili servise götürmenin çekici harici bir yolu var mı? Transite filan kaldırılmaz herhalde, çekici filan bakayım artık, kaldı öylece...
Ben Motul 5100 10w40 kullanıyorum ama son bir kez daha Motul kullandıktan sonra daha kolay bulunabildiği için Castrol'ü denemeyi düşünüyordum.Eski motosikletlerimde de genelde Castrol kullanıyordum.Bizim Gv 250 lerde Castrol ne gibi sorunlara yol açıyor?
Teşekkür ederim. Kısmet bu guneymis. İlk baktigim motoru almış oldum 10 sene sonra ☺bu foruma ilk yazan arkadas motoru en son almış:queen:güle güle kullan kardeş:cat: metalman...