Acil Fren - Ingiliz Japon ekolleri, fitili yakar kacarim :)

Motobaba, Okan ve Aydin hoca mukemmel is cikarmislar, bedava egitim ayaklariniza geliyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
milyon dolarlık ders süper

hiç gerek yok bu işlere (videoyu izlmemedim ) C-ABS der kaçarım acil frenmi lazım aban ön arkaya aynı anda motor yapsın gereğini

ayrıca aynı konu yeni açılmıştı http://www.motosiklet.net/forum/mot...100-km-hiz-ile-yaptik-cektik-ve-anlattik.html

mevzu abs olsun olmasın değil bi seyredeydin yorum yapmadan önce... herrrr kesee merhabalaaaa diye kıroca başlayan moto vloglara hiç gerek yok böyle şeylere demiyorsun ama kardeş ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Totosundaki killari kadayif olmus, halen egitim pesinde, ayakta durmaya mecali yok,zaten birseyden anladigida yok milleti tufaliyorlar iste.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Totosundaki killari kadayif olmus, halen egitim pesinde, ayakta durmaya mecali yok,zaten birseyden anladigida yok milleti tufaliyorlar iste.

Benim gönlüm genç evladım :p :p :p .Ayakta duramasam bile birileri motorun üzerine oturtsun yeter alırım tozunu :) :) :)

Önemli Not: Herbert J. "Burt" Munro (d. 25 Mart 1899 – ö. 6 Ocak 1978) Yeni Zelanda, Invercargill doğumlu motosiklet yarışçısı.

Ömrünü Indian marka motosikletini modifiye etmek ve onu mükemmele ulaştırmak için çalışmakla geçiren Munro, 1920’de aldığı Indian’ın kapasitesini kendi yaptığı parçaları kullanarak iki kat artırdı. Masrafları en aza indirmek için modifiyede kullandığı parçaları bile kendi yapıyordu ve akla hayale gelmedik malzemeleri kullanıyordu.

1967’de ABD’deki Bonneville Tuz Çölü’nde kırdığı dünya rekorunu bugüne kadar geçebilen olmadı. Munro 1920 model bir Indian’la yarıştı ve 1000 cc’lik motorla, saatte 331 km/h (205.67 mph).km hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı. Bu yarışı kazandığı sırada tam 68 yaşında idi.Hala rekorunu egale eden çıkmamıştır.

Oocan hocam 4 parnak sikarsak fireni, nasıl bornaut yaparız? Bu Japonlar hicmi yapmio bornout

Bu beyefendilere 'hocalık' statüsünü veren bir kurum, kuruluş yahut herhangi bir otorite var mı?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu beyefendilere 'hocalık' statüsünü veren bir kurum, kuruluş yahut herhangi bir otorite var mı?

Valla aradık ama bulamadık , sırf bu yüzden Aydın hocam yıllarca Honda eğitim merkezinde yerleri süpürdü ve birşeyler kaptı , bende motorlu İngiliz turistlerin ( RoSPA mıymış neymiş biyerde çalışıyormuş bu adamlar) motorlarını falan yıkayarak üç beş bişiler öğrendim. :) :) :)

Aydın Korkmaz Sertifikaları için http://www.smartridingacademy.com/sertifikalar/

Okan Sinan OCAN Sertifikaları için http://osocanriders.com/?page_id=1398

Hocam diğer başlıkta yazmıştım çok faydalı olmuş. Ne kadar teşekkür etsem az. Kendi adıma konuşayım zira forumdaki çoğu kişi zaten motosiklet konusunda ord. Prof. seviyesindeler maşallah.

teşekkürler
"panik firen" den kurtulduk derken, "acil durmak" çıktı.

Benim gönlüm genç evladım :p :p :p .Ayakta duramasam bile birileri motorun üzerine oturtsun yeter alırım tozunu :) :) :)

Önemli Not: Herbert J. "Burt" Munro (d. 25 Mart 1899 – ö. 6 Ocak 1978) Yeni Zelanda, Invercargill doğumlu motosiklet yarışçısı.

Ömrünü Indian marka motosikletini modifiye etmek ve onu mükemmele ulaştırmak için çalışmakla geçiren Munro, 1920’de aldığı Indian’ın kapasitesini kendi yaptığı parçaları kullanarak iki kat artırdı. Masrafları en aza indirmek için modifiyede kullandığı parçaları bile kendi yapıyordu ve akla hayale gelmedik malzemeleri kullanıyordu.

1967’de ABD’deki Bonneville Tuz Çölü’nde kırdığı dünya rekorunu bugüne kadar geçebilen olmadı. Munro 1920 model bir Indian’la yarıştı ve 1000 cc’lik motorla, saatte 331 km/h (205.67 mph).km hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı. Bu yarışı kazandığı sırada tam 68 yaşında idi.Hala rekorunu egale eden çıkmamıştır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Video süper, yeni şeyler öğrendim, faydalandım. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Ama o ilk 5 dakikadaki gereksiz geyik nedir öyle yahu... Az kaldı kapatıyordum.

Neyse ki videoyu yöneten, yoksa da sunan ve edit edenin yapması gereken işi sağolsun Okan bey yapıp, saçmasapan tartışmaya son veriyor, da faydalı kısım başlıyor, beş dakika gecikmeyle...

Ben asıl başka bir şey soracağım panik fren dediğiniz nedir ? Panik fren çalışan arkadaşlar özellikle anlatırsa çok sevinirim.

Bana birisi gelsin bunu anlatsın hadi !

Sonrasında debriyaj sıkılır mı sıkılmaz mı onu tartışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar