Delimiyim ben I AM crazy ? HApŞUUUU ... ÇOK YAŞA ! Hep beraber ... Hacı sen ne yapıyo

Sti

Abi gecen aklima gelmedi simdi yazayim,markete falan motorla giriyosunya hadi senin icin eglencelide orda calisani falan dusunmuyomusun zor durumda kalir diye? Sanki biraz bencilce bi davranis gibi,yani sen eglenirken baskasi zor durumda kaliyo. Yanlis anlama benimki sadece elestiri,keyifli forumlar dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım @barodinin küçüklük fotoğrafını buldum.
hqdefault.jpg

Özlemişiz Barodi reisin videolarını :) reis harbi delisin ha ben utandım abi

Gece gece güldürdün harbiden yha. Hele o arabada bekleyenlerle muhabbetlerin gerçekten iyiydi. Kamera şakası gibi olmuş :)

DKN

muhahaha :mrgreen: you a so crazy men :cherry: aslında sadece trafikte insanların duygu ve düşüncelerini alarak böyle alışık olmadığımız bi derleme yapabilirsin.. vlogları keyif alarak izlemezdim ama bu iş iyi olmuş :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:44 ----------

Ters birinin kendisi benim zaten . düz insan bu isi yaparmi :) yani düz birine denk gelmeseniz deseydin bari:cherry:

kanepe de baş aşağı durup çektirdiğin fotoğrafı paylaşta görsün barodi :mrgreen:

yalnız hapşu diye bağırırken yada gerçekten hapşurursanız dikkat edin. Son videoda gazı açtınız kontrolsüzce,eliniz debriyajı bırakırsa yanlışlıkla gerçekten " çok yaşa " derler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalnız hapşu diye bağırırken yada gerçekten hapşurursanız dikkat edin. Son videoda gazı açtınız kontrolsüzce,eliniz debriyajı bırakırsa yanlışlıkla gerçekten " çok yaşa " derler...

Onuda bilerek yaptim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:55 ----------

muhahaha :mrgreen: you a so crazy men :cherry: aslında sadece trafikte insanların duygu ve düşüncelerini alarak böyle alışık olmadığımız bi derleme yapabilirsin.. vlogları keyif alarak izlemezdim ama bu iş iyi olmuş :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:44 ----------

kanepe de baş aşağı durup çektirdiğin fotoğrafı paylaşta görsün barodi :mrgreen:

Haklisin evet saol.

Mersin İl Temsilcisi
Salataları sıyırmışsın. Üçünü de!
Kafa
Debriyaj
Vites

Ses geliyor ;)

Merhaba hocam hiç dayak yediniz mi?😄 Bence yememişizsinizdir. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış😂

vay be ilk video da 0.36 da adam yol vermek için direksiyonu çevirdi...
diğer videoları takip edersen çoğu videomda zaten ben korna çalmadan yol açıyorlar ses ve karizmamdan dolayı :cherry:
hatta bu akşam bir tane daha video yükleniyor şuan ondada var bu yol açma olayı 200 metre ilerimdeki araçların nasıl yol açtığını izleyebilirsin :D

Korna yerine kullanıyor gibisin :)
sanırım polen (bahar) nezlen var, sırasıyla duact, nitrizin yada burun spreyi kullanarak bi nebze hafifletebilirsin

Son düzenleme:
"I AM crazy ?" yeni grammer kalıpları ogrenıyorum yararlı bı paylasım olmus bu acıdan :queen::thumleft:

diğer videoları takip edersen çoğu videomda zaten ben korna çalmadan yol açıyorlar ses ve karizmamdan dolayı :cherry:
hatta bu akşam bir tane daha video yükleniyor şuan ondada var bu yol açma olayı 200 metre ilerimdeki araçların nasıl yol açtığını izleyebilirsin :D

Videolarınızı tek tek izlerken motoru hiç sevmeyen kardeşim bile geldi yanımda izlemeye başladı sizi takip ediyoruz :))) videolarınızı takipteyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

"I AM crazy ?" yeni grammer kalıpları ogrenıyorum yararlı bı paylasım olmus bu acıdan :queen::thumleft:

Ne gibi hatası var ki normalde ı'm crazy değil mi zaten :D bende pek bilmiyorumda merak ettim :)

Videolarınızı tek tek izlerken motoru hiç sevmeyen kardeşim bile geldi yanımda izlemeye başladı sizi takip ediyoruz :))) videolarınızı takipteyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

Ne gibi hatası var ki normalde ı'm crazy değil mi zaten :D bende pek bilmiyorumda merak ettim :)

Soru kalıplarını calıs dostum :D üniversitede toeflda lazım olur sımdıden basla :D Sonunda soru ısaretı cumleyı soruya cevırdıgı ıcın "i am " degilde "am i" olarak kullanılır

Soru kalıplarını calıs dostum :D üniversitede toeflda lazım olur sımdıden basla :D Sonunda soru ısaretı cumleyı soruya cevırdıgı ıcın "i am " degilde "am i" olarak kullanılır
Soru kalıbımda ters döndüğünü biliyordum ama hiç soru olarak yazmaya çalıştığına dikkat etmemiştim pardon :D

videolarımı forumdan takip etmen mümkün deyil çünkü forumda paylaşım yapmıyorum artık. abone olursan bildirimde geliyor kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar