- Konu Yazar
Öncelikle internet sitelerine ilan koymadım.Çünkü motor çok temiz ve malzemelerim çok kaliteli.Faydasını gördüğüm bu forum ahalisinden birine hepsini uygun fiyata vermek istiyorum.
Geçen ay aldığım 2016 kırmızı R25 motosikletimi ve motosiklet malzemelerimi bazı sebeplerden dolayı satıyorum arkadaşlar.Motorum 600 km de.
Motosiklet malzemelerim ise :
- Nolan N86 Kırmızı siyah kask
- Ross Kırmızı siyah enduro montu
- Venom eldiven.(full korumalı)
- Orjinal Yamaha Siyah M beden kot.Yamaha bayiisinden almıştım.Çıkarılabilir İçten dizlik ve kalça kemiği korumalı.(Pantolonu 4-5 defa giyebildim.Çünkü kilo aldığım için giyemedim.)
- Disk kilit
- Şifreli kilit (markası iyi bir şeydi.aklıma gelmiyor)
- Motul c2 zincir yağı (Bir kere kullandım)
- İpone temizleme spreyi (Bir kere kullandım)
- Venom mafsallı dizlik.(Hiç kullanmadım.Pakette duruyor)
- Yanmaz,Lastikli ve kilitli branda.(Yine en kalitelisi arkadaşlar)
- Uzatılabilir şifreli kask kiliti
- Buff
- 2 adet balaklava
Bir kaç malzeme daha vardı aklıma gelmiyor.Motorla beraber hepsini çok uyguna vereceğim.Hayırlısı olsun.Mesjlarda fiyat ve telefonumu vereceğim.İlk kaporayı verene vermeyi düşünüyorum.Motor Manisa'da arkadaşlar.
Geçen ay aldığım 2016 kırmızı R25 motosikletimi ve motosiklet malzemelerimi bazı sebeplerden dolayı satıyorum arkadaşlar.Motorum 600 km de.
Motosiklet malzemelerim ise :
- Nolan N86 Kırmızı siyah kask
- Ross Kırmızı siyah enduro montu
- Venom eldiven.(full korumalı)
- Orjinal Yamaha Siyah M beden kot.Yamaha bayiisinden almıştım.Çıkarılabilir İçten dizlik ve kalça kemiği korumalı.(Pantolonu 4-5 defa giyebildim.Çünkü kilo aldığım için giyemedim.)
- Disk kilit
- Şifreli kilit (markası iyi bir şeydi.aklıma gelmiyor)
- Motul c2 zincir yağı (Bir kere kullandım)
- İpone temizleme spreyi (Bir kere kullandım)
- Venom mafsallı dizlik.(Hiç kullanmadım.Pakette duruyor)
- Yanmaz,Lastikli ve kilitli branda.(Yine en kalitelisi arkadaşlar)
- Uzatılabilir şifreli kask kiliti
- Buff
- 2 adet balaklava
Bir kaç malzeme daha vardı aklıma gelmiyor.Motorla beraber hepsini çok uyguna vereceğim.Hayırlısı olsun.Mesjlarda fiyat ve telefonumu vereceğim.İlk kaporayı verene vermeyi düşünüyorum.Motor Manisa'da arkadaşlar.
Son düzenleme: