Hocam size kendi programımı söyleyeyim. Bi kere en başta biraz düzenli yaşam gerekiyor. ben kilo almak için aklına gelebilecek her şeyi denedim, ancak son denememe kadar sonuç alamamıştım. vitamin hapları, iğneleri, diyetisyen, prakten şurubu hepsini denedim.
metabolizmam çok çok hızlı bir hafta düzgün yemesem 3 kilo rahatlıkla verebiliyorum. muhtemelen seninki de aynı şekilde.
En son vücut geliştirme forumlarını dolaşırken yabancı dilde weight gainer, türkçede karbonhidrat tozu olarak adlandırılan ürünlerin olduğunu gördüm. iyice araştırdım. biraz yabancı dilim de var yabancıların bu işleri daha sıkı tuttuğundan sağlık yönünden bir problem olmamasına özellikle dikkat ettim. araştırmalarım sonucu yurt dışında birkaç sene en iyi ürün seçilmiş olan BSN True Mass isimli ürünü aldım. Saban çeyrek ekmek kahvaltı. öğlen pilav ve helva. saat:14:30-15:00 gibi su ile beraber BSN True Mass(3-4 kaşık) Akşam da yine abartmadan 2 tabak yemek. yatmadan önce de iştahım olursa biraz ekmek yiyordum. bu programla 76 kiloya kadar çıktım. daha sonra nasıl olsa kilo aldım diye ürünü bıraktım. yine yemeye pek dikkat etmedim. yoğun iş temposu da olunca 8 ayda 65 kiloyu gördüm. şimdi 2 aydır BSN True Mass bulamadığımdan hepsiburadadan Dymatize Super Mass isimli ürünü aldım. yurt dışından yine araştırdım iyi bir ürün. daha yarısı bitti ve 73 kiloyum. hedefim 80'e kadar ulaşmak. bu programla senin de sağlıklı şekilde kilo alamaman için hiçbir neden yok. Yalnız unutma kesinlikle protein tozu kullanmayacaksın o vücut geliştirmeciler için. biz weight gainer yani karbonhidrat tozu kullanacağız. protein tozunun hiçbir yararı olmaz aksine spor yapmadan kullanırsak bize zararı olur.