F Freedoom Katılım 10 May 2016 Mesajlar 35 10 May 2016 Konu Yazar #1 iXS Matador Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?
S SenC_an Katılım 3 Eyl 2015 Mesajlar 343 10 May 2016 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. tüm ekipman seçimlerine ayrı ayrı başlık açmadan tek başlıkta aradığın cevabı alabilirdin , gereksiz konu açmak yada açmamak işte forum kültürü bu
tüm ekipman seçimlerine ayrı ayrı başlık açmadan tek başlıkta aradığın cevabı alabilirdin , gereksiz konu açmak yada açmamak işte forum kültürü bu
F Freedoom Katılım 10 May 2016 Mesajlar 35 10 May 2016 Konu Yazar #3 SenC_an' Alıntı: tüm ekipman seçimlerine ayrı ayrı başlık açmadan tek başlıkta aradığın cevabı alabilirdin , gereksiz konu açmak yada açmamak işte forum kültürü bu Genişletmek için tıkla ... bana göre gerekliydi dostum yinede teşekkürler.
SenC_an' Alıntı: tüm ekipman seçimlerine ayrı ayrı başlık açmadan tek başlıkta aradığın cevabı alabilirdin , gereksiz konu açmak yada açmamak işte forum kültürü bu Genişletmek için tıkla ... bana göre gerekliydi dostum yinede teşekkürler.
hamzarat Katılım 9 Kas 2013 Mesajlar 375 10 May 2016 #4 ıxs ürünlerini gözüm kapalı tavsiye ederim.çok kaliteli bir marka
F Freedoom Katılım 10 May 2016 Mesajlar 35 10 May 2016 Konu Yazar #5 hamzarat' Alıntı: ıxs ürünlerini gözüm kapalı tavsiye ederim.çok kaliteli bir marka Genişletmek için tıkla ... düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim.
hamzarat' Alıntı: ıxs ürünlerini gözüm kapalı tavsiye ederim.çok kaliteli bir marka Genişletmek için tıkla ... düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim.
E Evrenalpar Katılım 7 Şub 2014 Mesajlar 391 11 May 2016 #6 İxs'in kışlık montunu kullanıyorum. Genel olarak kaliteli bir marka. Eldiven de iyi görünüyor fotolardan.
İxs'in kışlık montunu kullanıyorum. Genel olarak kaliteli bir marka. Eldiven de iyi görünüyor fotolardan.