Aliexpress guncel güvenilir satıcı

Herkese merhabalar aliexpress ten ekipman almayı düşünüyorum alışveriş yaptığınız güvenilir satıcı varsa paylaşabilir misiniz? Daha önce kötü bir tecrübem olduğundan dolayı bu konuyu açma ihtiyacı duydum .(kulaklık sipariş vermiştim 4 tane içinde bir halta benzemeyen süs eşyası göndermişler.)

Ben Aliexpress'te sadece 10 adet satış yapmış bir satıcıdan sis makinesi aldım. Hiç bi sorun olmadı mükemmel çalışıyo. Hem de UPS ile gönderdiler. Singapur'dan Türkiye'ye bana ulaşması sadece 5 gün sürdü.

Merhabalar
Güvenilir satıcı için alacağın üründe en çok sipariş verilen satıcı ile aldığı yıldıza bak birde yorumları oku.
Ayrıca forumda aliexpres ile ilgili konu var link aşağıda burdan takip edersen gerekli açıklamalar var
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/153701-aliexpress-guncel-kampanyalari-motosiklet-urunleri.html

Teşekkürler sağolun fakat bende kulaklık alırken yorumlara bakarak almıştım fakat satıcının yanlış paketlemesine denk geldi sanırım içersinden süs eşyası çıktı. Bende geri yollayamadım kargo parası üründen daha pahalıya geliyordu.

Mengu16
Kargo ücretsiz miydi? Ücretsiz kargolar genellikle 20günden aşşağı gelmiyor ondan sorayım dedim.

Teşekkürler sağolun fakat bende kulaklık alırken yorumlara bakarak almıştım fakat satıcının yanlış paketlemesine denk geldi sanırım içersinden süs eşyası çıktı. Bende geri yollayamadım kargo parası üründen daha pahalıya geliyordu.

Mengu16
Kargo ücretsiz miydi? Ücretsiz kargolar genellikle 20günden aşşağı gelmiyor ondan sorayım dedim.
Ücretsiz değil ama sayılır. 150 dolar liste fiyatlı kargo hizmeti için için 7 dolar ödedim.

Mengu16

Böyle bir durumda aliexpress e mesaj atarak paranızı iade alabilirsiniz.Şimdiye kadar 100 e yakın alışverişim de 2 kez sorun oldu 2 sinde de ücreti 3 gün içinde aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar