Sigorta fiyatı

S.a arkadaşlar 2006 model honda beat motorum var hiç hasarı yok kazası yok ilk sahibiyim geçen sene 80 tl olan sigorta bu sene en düşük 320 tl çıkıyor % 400 zam olmuş oluyor bu soygunculuktan başka birşey değildir. Bu duruma nasıl bir çözüm bulunacak merak ediyorum.

Maalesef toplu teki veremiyoruz, bireysel tepkilerde çok zayıf kalıyor. Bende geçen yıl 158 ödemiştim bu yıl indirime rağmen 470 oldu. Hakkımı helal etmiyorum. Bu yıl yaptırdım ama gelecek yıl makul seviyeye düşmez ise yaptırmayacağım.

toplu tepki veremiyoruz ancak bu şartlarda yaptırmayı düşünmüyorum. bi özgürlüğümüz motorsikletimiz vardı onuda bunlar yüzünden kaybedicez

Benim de yaptırmam lazım geçen sene 80 tl yaptırdıgım demir sigorta bu sene 1200 tl verdi en uygun şuan 580 tl yaptırmak istiyorum ama bu fiyatlara yaptırmam

işin kısacası geçmiş yılların acısını bize kilitlediler. ben 34 yerine 45 plaka aldım ve 450 tl az vermiş oldum. 833 yerine 386tl.

daha bunlar iyi günlerimiz. "devlet sigortası" çıkacak, aksarayın yanına bi de misafirhane dikecek pzvng!

2014 yılından önce sigorta ücretlerinin hesaplamasını hazine yapıyordu, sonra bunu sigorta şirketlerine bıraktı amaç rekabetin artıp fiyatın daha da ucuzlaması idi, fakat kazın ayağı öyle değilmiş, geldiğimiz durum çok vahim. Rekabet kurumu 34 sigorta şirketinin anlaşarak fiyat yükselttiğini tespit edip soruşturma başlattı. Sonucu bekleyip görmek lazım, umarım bizim yararımıza bir gelişme yaşanır.

Valla yaptığım araştırmada sigorta yaptırmayan çok kişi var. Karar verdim yaptırmıyorum. Altın elbiseli adama ulaşıp daha da ses ýükseltmenin vakti geldi artık

Bıktım artık. gaz döküp yakmak lazım ülkeyi hepimiz kurtulalım.

Artan sigorta fiyatları nedeniyle sigorta yaptırmayanların sayısı arttı ve doğru orantılı olarak trafik denetimleri de arttırıldı:jocolor:

Aynen denetimler arttı bi yandan iyi oldu ama faiş fiyatlar çok anlamsız

2 senelik üyesin,Şu konudan 23024 tane açıldı.Bir sana değil herkese iteliyorlar.Ne gerek var bu başlıklara .

Super Moderator
Devlet (ki var ise) el atmadan bu iş böyle devam eder.

zorunlu olan bir şeyde üst limit koymayan hükümetin suçu.
ya limit koy zorunlu olsun, ya da zorunlu olmasın herkes kendi riskini alsın.

Super Moderator
zorunlu olan bir şeyde üst limit koymayan hükümetin suçu.
ya limit koy zorunlu olsun, ya da zorunlu olmasın herkes kendi riskini alsın.

Zorunlu olmak zorunda. Yani her şekilde zorunlu. Ama bir üst limit olmalı bu konuda kafalarına göre iş yapıyorlar.

haziranda sigortam bitiyor.uçuk rakamlar çıkarsa yaptırmamayı düşünüyorum.Yaptırmadım diyelim ne gibi sıkıntılar çıkar.misal 6-7 ay sigortasız bindim 8. ay sigorta yaptırmaya karar verim faiz falan gelir mi?yoksa zamanında yaptırıyomuşum gibi sigorta parası mı öderim?Kaza durumunda,çevirme durumunda ne gibi olaylar olur.kısaca bilgilendirirmisiniz?

2 senelik üyesin,Şu konudan 23024 tane açıldı.Bir sana değil herkese iteliyorlar.Ne gerek var bu başlıklara .

Herkese iteliyolar diye susalım biraz daha mı itelesinler yani senin oy verip seçtiğin devlet ne işe yarıyor 23024 tane konu açılabilir 23025'inci konuda belki bir fark olur bişeyler değişmesine vesile olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

haziranda sigortam bitiyor.uçuk rakamlar çıkarsa yaptırmamayı düşünüyorum.Yaptırmadım diyelim ne gibi sıkıntılar çıkar.misal 6-7 ay sigortasız bindim 8. ay sigorta yaptırmaya karar verim faiz falan gelir mi?yoksa zamanında yaptırıyomuşum gibi sigorta parası mı öderim?Kaza durumunda,çevirme durumunda ne gibi olaylar olur.kısaca bilgilendirirmisiniz?

Bildiğim kadarıyla polis çevirirse bağlıyor
Kaza durumunda suçlu çıkarsın(zaten hep suçlusun sen pis motorcusun😈) faiz olarak aylık bi fark oluyor

Milletin ümüğünü sıkıyorlar kim çalıyorsa çalana göz yumuyorsa Allah ona lanet etsin koşulsuz destek verenlere de Allah lanet etsin üç kuruş çıkar için yapılır mı

2014 pcx 125
Yaş 22 - 34 plaka en ucuz demir sigorta 950 tl
En yuksek axa galiba 5500 lira
komik :)

Diğer motorsikletin de haziranda bitiyor geçen sene 350 tl'ye yaptırmıştım bakalım ona ne çıkacak fiyat heyecanla bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar