Cumartesi günü Müslüm, Halil ve ben notorları bakımdan getirirken Boğaziçi köprüsü aşırı rüzgarlıydı. Her ne kadar şaka yollu da olsa arkadaşlara köprüden geçerken orta şeridi kullanın ne olur ne olmaz aksi bir durum olur sağ sol müsait dedim. Çünkü yan şerit tehlikeli Allah korusun ters bir durumda köprü korkuluklarında motor kalır sürücü uçuşa geçer diye.
Birde şu dikkatimi çekti. Halil aşırı rüzgardan etkilenerek arkada kaldı, Müslüm ve bende ön cam olduğu için rüzgardan az etkilendiğimizden Halil e nazaran daha hızlı köprüyü geçtik. Regalci arkadaşlara tavsiyem ön cam taktırmaları.
Erdem Gündüz de herhalde motoru ile fazla oynuyor ki sık sık arızalar çıkarıyor. Elektrik aksamında oynamalar yapmış olacak ki sigortası atıyor. Mekanik arızalar çıkarıyor. Geçmiş olsun, ayrıca her zaman arkadaşlara yardımcı olmak ve yardım beklemek bence normaldir.
Şu regalciler olarak müsait bir zamanda bol vakitli şekilde toplanamadık gitti. Orada hem iyice tanışır kaynaşır hemde fikir alışverişinde bulunurduk. Kazasız sağlıklı sürüşler dileklerimle