honda crf250l diyorum.ne kadar güzel bir motor olduğunu sabaha kadar anlatabilirim![]()
Hamza hocam öncelikle selamlar. Sanırım kullanıcısısınız crf'nin. 2 kişi 100-200 km arası gezi performansı nasıldır? Artçıya ya da sürücüye ne denli sıkıntı yapar? Ybr kullanıyorum da belki siz de kullanmışsınızdır. Karşılaştırma imkanınız olursa daha iyi olur.
11-13 model arası cbr 250 öneririm. gayet memnunum. 10.250 ye 2013 model aldım
uzun yol fark etmez ama cbr artçılı pek rahat olmuyor. ama uzun yolda fark etmez cbr ile gayet güzel gidilir. benim boy 1.98 onun da etkisi olabilir tabi![]()
Artçılı ve uzun yolda kullanacaksanız 2.el Inazuma derim ben.![]()
Suzuku İNAZUMA
Hocam 2. El bütün Japonları değerlendirebilirsiniz
Ben iise 8 bin civarına Bajaj Pulsar 200 NS Alıp Diğer ekipmanlarımıda tamamlamak için Bajaj Almak uygun geldi bana Sıfır olarak
FAKAT BEN JAPONDAN ŞAŞMAM diyorsanız CBR , Eski KASA Ninja tavsiye ederim
Uzun Yol yapıyorsanız INAZUMA çok iyi gelir bence
iyi forumlar
Japon dışında bir marka düşünürseniz SYM Wolf 250 de seçenekler arasında olsun bence. Bana göre Japonlardan bir eksiği yok hatta fazlası bile var.
Bende 10000 tlye 250 cc arıyorum. uzun süre araştırdım alınacak en iyi alet cbr 250. o paraya temizinden bulmak mümkün ama sezon sonu almak daha mantıklı. yazı ybr ile çıkartmayı düşünüyorumoturuş çok rahatsız değil. garenajlarda uzun yolda rüzgar keser. yükseltilebiliyorsa gidonu tükseltip 250 cc seyahat motoruna dönüşebilir