güzel gezi olmuş geçmiş gezilerinizede bir göz attım birazda motordan bahsetseniz yakıt,sürüş,konfor v.s. yeni bir model tanıtılmasında fayda var diye düşünüyorum (panaromikler güzel bu arada)
Teşekkür ederim.
Şöyle biraz bahsedeyim.
Yakıt olarak karışık 5lt/100 km yakıyor diyebilirim. Şehirler arası yasal hızlarda gidilirse 4'e yaklaşır bu değer. 18 litre deposu var 300 km rahat gidiyor yani.
Sürüş olarak motorun 3 modu var gerçi ben 2 sini kullanıyorum. Eco mod - Standart Mod ve Racing Mode diyebiliriz. Eco mod yağmurlu havalarda, artçı ile giderken (artçı daha rahat etsin diye) veya sıkışık trafikte işe yarıyor. Alet dizginleniyor biraz daha yumuşak hızlanıyor ve gaz kesince yavaş yavaş yavaşlıyor kompresör azalıyor. Racing modu ben kullanmıyorum 115bg alet racing mode da çok acayip birşey oluyor. Gaz kolu çok hassaslaşıyor. Tırstıyor beni o yüzden standart modda takılıyorum genelde. Zaten uygun viteste olunca şimdiye kadar yetmediği, biraz daha güç olsun dediğim durum olmadı motorun, artçılı, çantalı farketmeksizin.
Standart gelen ön camı berbattı rüzgar direk kaskın çenesinde, vizörde falan patlıyordu o yüzden ön camı değiştirdim. Şehirlerarası yollarda gayet konforlu her hızda. Şöyle bir dezavantajı var ama; dolu/ıslak ağırlığı 210 kg olması lazım muadillerine göre 30-40 kilo daha hafif o yüzden çok yüksek hızlara çıkılırsa (180+) ön taraf boşalıyor ve öne doğru hafif eğilmek gerekiyor dengeyi daha iyi sağlamak için. Bu problem için amartisörleri biraz sertleştirdim ve biraz daha iyi oldu.
Selesi çok kötü tahta direk

Bir 3-4 saat yolculuktan sonra acımaya başlıyor kase. Neden bu kadar sert sele koymuşlar bilmiyorum ama gerçekten sert yav.
Ha birde motor bayağı ısınıyor eğer dur kalk trafiğe girersen direk 105 derecelere falan çıkıyor motorun sıcaklığı ve fan açıyor. Motor pantolonu ve botları yok ise bacakları pişirir hemen :cherry: Akıp gitmesi için yapılmış motor
Sonuç olarak bence her ortama uyum sağlayabilen motor bu, istersen gazla, istersen toz toprak yola gir, istersen sakin sakin takıl hepsini yerine getiriyor. O yüzden çok severek kullanıyorum ben.