Knox Handroid Kısa Eldiven'i Nasıl Bilirsiniz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.Bu eldiven hakkındaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.(özellikle kışın kullanım)Teşekkürler.

Bence 400 kısaya verılecegıne yurt dısından bıleklıklı 500e alınabılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önemli olan boyu değil işlevi

sizi adam yerine koyupta birşey danışanda kabahat zaten 2 dakika adam olsanız şaşırırdım

sizi adam yerine koyupta birşey danışanda kabahat zaten 2 dakika adam olsanız şaşırırdım

Eldiven yazlık bir eldiven, kışın elleriniz donar bu birincisi, ikincisi de o eldiveni ne yazıkki Türkiyede bulamazsınız. Kısa olan versiyonu ne yazıkki hiçbiryerde yok. fcmoto da var mı bilmiyorum bakmak lazım.

Bu eldiveni araştırsan zaten sorma gereği duymazdın, onlarda farkında olduğu için ciddiye almıyorlar haklilarda

hocam bilekli almadıktan sonra asıl korumamız gereken bilek kemiklerinizi korumadıgınız takdirde aylarca kemiklerin kaynamasını beklemek hoş olmayacaktır özellikle vücutta en zor iyileşen yerler bileklerdir (özellikle ayak bileği) hani bu yüzden eger icinize sinerse bi deneyin derim yoksa o alacagınız eldiven sizin avucunuzu veya parmagınızı koruması pek fazla birşeyi değiştirmeyecektir.

Kısa alırsan sürüklenmeye başladığında montunun kolları dirseğine kadar gelir ve asfalt ile buluşan bileklerindeki izleri ömrün boyunca taşırsın, ben iki yıldır biomech kullanıyorum sanırım bu artık üretilmiyor ama yazın püfür püfür. Handroid zaten kendini kanıtlamış bir ürün diğer yandan kesinlikle kışlık değil, kışın soğukta giderken debriyaj mı bozuldu ya diye kenarda durup sol elini kıpırdatamadığını farkedebilirsin.

Super Moderator
hayatımda gördüğüm en garip ve tercih etmeyeceğim eldiven tipidir kendisi.

Bende vardı. Eldiven iyi güzel korumaları falan süper vs eyvallahta ben gram rahat etmedim ve sattım. denemeden sakın ola alma. giy bi 15 dk elinde dursun motorun üzerine falan çık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar