Merhaba Sevgili gv 250 ailesi. yeni motorumla 3 ayı doldurdum sanırım gayet keyifli seyahatler oldu, en sonuncusu geçtiğimiz hafta sonu ist-ereğli-ist 700 km yaptım 2 günde kapanışı yağmurlu olsada hem teknik hemde keyif anlamında gayet başarılıydı. uzun yol için kesinlikle yormayan gayet keyifli bir motora sahibiz. yola çıkmadan önce yağ değişimi ve genel kontrol amaçlı ustama götürdüm. işinin ehli birisi olmasına karşın gv 250 tecrübesi malesef yok.
sizden ricam tecrübe ettiğiniz bir ustanız varsa kontağı çevirdiği anda motorun aldığı nefesi bile tanıyan bir isim götürüp içimi rahatlatmak istiyorum çünkü vites kutusundan gelen bir tıkırtı var çözülemedi ayrıca hareket halindeyken bir hışırtı duyuyorum ve beni rahatsız ediyo. ayrıca kontağı çevirdiğimde f1 ışığı sönmesine karşın bikaç saniye çıkan o ses bazen bikaç dakika devam ediyor vs bunlar için gerçekten gv 250 için uzman birine göstermek istiyorum.
ilginize teşekkür ederim. keyifli sürüşler dilerim.
Bakın konunun en sağ üst kısmında "Bu konu içinde ara" diye bir buton var. Oraya usta diye yazarsanız sadece bu konu başlığının altında, içinde usta kelimesi geçen her mesajı bulabilirsiniz. Arama yapmaya gayret edin, 1172 sayfa konuşulmuş bu motosiklet hakkında. Muhakkak bir çok usta konusu da geçmiştir. Hatta sadece bir göz atmayla farkedebileceğiniz bu sayfada sizin mesajınızın üstünde yazmış olduğum ustalarla ilgili mesajımın alıntısı da var.
Size en yakını Avcılar Moto Park, Cengiz Usta. Hyosung'un efsaneleşmiş ismi. Başında durmazsanız işçiliği biraz özensiz ama arızayı kesinlikle çözer. Enjeksiyon sesine benzer ses, özellikle de sol taraftan geliyorsa egzantrik zincirinden geliyordur. Egzantrik zinciri gergi ayarınızı yaptırırsanız ses gider. Diğer sesler için motoru dinlemek lazım, bir fikrim yok.