İşte millet o koku için yeni motor alıyor kardeşim.Arkadaşlar motoru dün 85 km sürdüm yeni almıştım motorun alt kısmından koku geliyor onu nasıl halledicez yanık pilastik kokusu gibi yeni aldım ilk sıfır motorum ondan olabilir mi?
İşte millet o koku için yeni motor alıyor kardeşim.
O kokunun egzosdaki boyanın yanma kokusu olması gerek yanlış mıyım?
Arkadaşlar motoru dün 85 km sürdüm yeni almıştım motorun alt kısmından koku geliyor onu nasıl halledicez yanık pilastik kokusu gibi yeni aldım ilk sıfır motorum ondan olabilir mi?
Peki dostlar birşey daha diyeceğim yeşil yeşil sıvı damlası görüyorum antifrizin renginde neden öyle? Ön teker diskinde de gördüm
SAtış hakkında kuralkanın sitesi http://satis.kuralkan.com.tr/bajaj.aspx
Aklıma takılan Bajaj PULSAR 200 NS'in fiyatları bir normal model var birde exclusive modeli var ?
bunu bende merak ediyorum nedir farkı internettede bulamadım türkçe bir bilgi
Merhabalar.
Motoru temmuz ayında aldım şu an 4300 km'de. Geçen gün marş basmadı Ankara'da 4-44 motors'a götürdüm, akü ölmüş değişmesi gerekiyor dediler. Orjinal akü'nün fiyatı 220 liraymış ve garanti akü'yü karşılamıyormuş. Garanti akü'yü karşılamıyorsa neyi karşılıyor? Ayrıca 220 lira bi akü için çok fazla değil mi? Araba aküleri bile daha ucuz.
Ayzek abi mesajın için teşekkür ediyorum forumda herkesin yardımına koşuyorsun birtanesin.
Konuya dönersek, motorla en ufak bir oynama yapmadım hiç bir şey takmadım kesinlikle. Hatta motoru kışın bile akü bitmesin diye arada sırada çalıştırdım ki 2 aydan fazla yatmadı. O da apartmanın içinde. Bakalım garanti işini biraz daha zorlayacağım çünkü kesinlikle benden kaynaklanan bir sorun değil bu. Eğer garanti kabul etmezse dediğiniz gibi yaparım abi.
Merhabalar.
Motoru temmuz ayında aldım şu an 4300 km'de. Geçen gün marş basmadı Ankara'da 4-44 motors'a götürdüm, akü ölmüş değişmesi gerekiyor dediler. Orjinal akü'nün fiyatı 220 liraymış ve garanti akü'yü karşılamıyormuş. Garanti akü'yü karşılamıyorsa neyi karşılıyor? Ayrıca 220 lira bi akü için çok fazla değil mi? Araba aküleri bile daha ucuz.
SAtış hakkında kuralkanın sitesi http://satis.kuralkan.com.tr/bajaj.aspx
Aklıma takılan Bajaj PULSAR 200 NS'in fiyatları bir normal model var birde exclusive modeli var ?